Recenzie: Do I Like Him (Or Is He Just Ignoring Me) – Kate Grahn

Recenzie: Do I Like Him (Or Is He Just Ignoring Me) - Kate Grahn

„Do I Like Him (Or Is He Just Ignoring Me)” oferă o perspectivă unică asupra întâlnirilor casual moderne. Odată ce începe o aventură casuală, este obișnuit să nu te atașezi prea mult de persoana cu care te vezi. Dar pe măsură ce trece timpul, s-ar putea să surprinzi priviri rătăcite și să vrei să petreci mai mult timp cu acea persoană. Totuși, te întrebi dacă el te vede încă ca pe partenerul casual cu care ați început sau dacă sentimentele lui s-au dezvoltat în ceva mai mult decât atât. De fiecare dată când îl deranjezi prin întâlniri frecvente și comunicare, el nu pare să răspundă așa cum ai sperat. Este aproape ca și cum ar juca rău de obținut… dar continui să încerci. Și încerci. Începi să te întrebi dacă acest sentiment, ignorarea lui și neînțelegerea acestei relații în același mod în care o faci tu, este realitatea adevărată. Într-o zi, te întrebi întrebarea mare: „Do I Like Him (Or Is He Just Ignoring Me)”.

Acest ultim single este o integrare binevenită a elementelor moderne și tradiționale ale muzicii, cu o perspectivă unică asupra unei situații moderne. Grahn începe această piesă cu sunete ambientale și un beat simplu și leneș în fundal. Aceasta crește într-o melodie mai veselă care persistă pe parcursul restului piesei. Refrenul pare aproape să juxtapună tonul anterior, dar noua adiție a instrumentelor completează armonios. Dar punctul culminant al acestei piese este acompaniamentul vocal frumos al lui Grahn. Ea se evidențiază deasupra tuturor celorlalte elemente ale single-ului său și se asigură că îți dorești să auzi vocea ei la fel de mult ca instrumentația și versurile. Fiecare notă se integrează perfect cu stilul liric și povestea pe care o spune. Este ușor de înțeles și crezi fiecare emoție pe care o transmit versurile ei. Toate elementele se împletesc și te fac să vrei să afli mai multe despre această relație casual!

Kate Grahn este o cântăreață, compozitoare și actriță consacrată în creștere, din Los Angeles, California. Mama ei este actrița cunoscută Nancy Lee Grahn și relația lor a avut un impact pozitiv enorm asupra vieții și aspirațiilor ei de carieră. Ea a crescut admirând și inspirându-se din multe femei muziciene cunoscute precum Grace Potter și Alanis Morissette. Ea s-a crescut practic lipită de aparatul său de karaoke și cânta întreaga zi melodii din musical-uri precum „Rent”. Ea și-a făcut un nume în scenă muzicală live din LA, părând că a avut un talent natural pentru comunicarea cu publicul și evaluarea reacțiilor acestuia. Timpul petrecut la facultatea de muzică „Thornton School of Music” a Universității din Southern California, fără îndoială, i-a ajutat să-și îmbogățească cunoștințele despre industria muzicală și de divertisment. Până acum, ea a lansat cinci single-uri din viitorul ei EP, „Late Bloomer”. Ea va continua să cânte în LA și să interacționeze cu fanii ei, atât cei vechi cât și cei noi, prin aceste spectacole live. Nu uitați să o urmăriți pe rețelele de socializare și să ascultați cel mai nou single al ei!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți