Recenzie: Do Your Worst – Andie Mackenzie

Recenzie: Do Your Worst - Andie Mackenzie

„Do Your Worst” de Andie Mackenzie este o piesă visătoare și confesivă, în care vocea ei angelică este echilibrată de o producție puternică la pian. Introducerea începe cu o blândețe care aproape simți ca o cântăceală de leagăn, dar versurile par vulnerabile și sfâșietoare, în timp ce Mackenzie cântă despre a se atașa prea repede și a se îndrăgosti de o persoană care nu o va dori niciodată. Sinceritatea versurilor ei, cruditatea vocii sale și simplitatea muzicii sale fac ca piesa să pară ca și cum Mackenzie ne-ar citi o pagină din jurnalul ei. Este genul de melodie care îmi amintește de „Driver’s License” de Olivia Rodrigo sau „Ceilings” de Lizzy McAlpine. Sunt sigur că Mackenzie va deveni unul dintre artiștii mei preferați.

Mackenzie își începe piesa cântând despre ignorarea semnelor de avertizare, concentrarea exclusivă și gândirea la ceea ce ar fi putut fi o relație. Pre-refrenul profund personal și sfâșietor include versurile „Nopțile sunt grele pentru că mă gândesc cum le-am fi putut petrece / Tu ești vag în exprimare, așa că nu mă simt niciodată respinsă / Dar trebuie să” cu un ton înfricoșător, exprimând complexitatea de a te îndrăgosti de posibilitatea unei persoane care nu îți va răspunde sentimentelor tale, dar dorind să te respingă, astfel încât să poți să-i lași să plece. Refrenul este puternic în timp ce cântă „Am nevoie să îmi faci cel mai rău / Este singurul mod în care pot fi eliberată” cu o voce emoțională, permițându-ne să vedem cât de repede și puternic s-a atașat de cineva care nu va răspunde la aceste sentimente.

„Do Your Worst” este o piesă autodepreciativă despre speranța și durerea de a dori pe cineva și este al doilea single al Andiei Mackenzie. Această piesă a fost lansată ca single principal pentru viitorul ei EP „Afterthought” care sunt sigur că va fi plin de piese asemănătoare ca putere și sinceritate cu această piesă. Mackenzie este originară din San Diego, dar s-a aventurat în New York în 2022. Ea scrie cântece încă de când avea opt ani, ceea ce explică puterea și sinceritatea versurilor sale. Dacă ești și tu fan al artiștilor precum Lizzy McAlpine, Olivia Rodrigo sau Gracie Abrams, recomand cu tărie să arunci o privire și la Andie Mackenzie pentru următorul tău artist preferat. Cariera ei este sigură că va merge departe.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți