Recenzie: Domino Effect – Kayden McCarthy

Recenzie: Domino Effect - Kayden McCarthy

Când viața devine grea, avem dreptul la o pauză. O modalitate prin care oamenii își eliberează tensiunea este să meargă să danseze și să petreacă. Bucurați-vă de băuturile preferate, dansați pe melodiile preferate și întâlniți oameni interesanți pe parcurs. Vrem să evităm dificultățile cât mai mult posibil, așa că nu este o surpriză că acest stil de viață este captivant. Credeți sau nu, este foarte posibil să ai prea mult de un lucru bun. Kayden McCarthy știe asta și își povestește experiența în noul său single energic, „Domino Effect”. El s-a absorbit în stilul de viață al petrecerilor și acesta se prelinge în viața sa de zi cu zi. În loc să fie supărat, McCarthy decide să privească totul într-o lumină mai pozitivă și să fie recunoscător pentru toată distracția pe care a avut-o.

Pentru mine, instrumentarea acestei piese este cu adevărat provocatoare. Kayden McCarthy a trecut printr-o perioadă dificilă în viață și vrea să se elibereze. Primul vers începe cu o chitară și tobe strânse, în timp ce el cântă: „Am ajuns într-un impas, a fost greu să înghiț”. Pe măsură ce se apropie de refren, muzica se încetinește și începe să se construiască. Când ajunge la refren, McCarthy cântă: „m-ai doborât ca un domino. În loc să fie un lucru rău, el continuă să spună: „de sus, nu ne vor opri, știi tu”. McCarthy îmbrățișează toate momentele sălbatice pentru că îl ajută să uite de perioada dificilă menționată la început.

Născut în apropierea coastei din New Jersey, Kayden McCarthy și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei în Olanda și s-a mutat apoi în Chicago. A început să facă muzică în dormitorul său cu ajutorul programului Garageband și a unui microfon de 100 de dolari. Multă muncă și determinare i-au adus lui McCarthy o carieră muzicală promițătoare. Sursa sa de inspirație muzicală este o combinație între rock ‘n’ roll-ul de la sfârșitul anilor ’90, hip-hop-ul de la începutul anilor 2000 și muzica electro pop modernă. Dacă doriți să ascultați mai multe de la Kayden McCarthy, vă recomand piesa sa „I’ve Looked Better”. A fost lansată ca single la sfârșitul lunii iulie 2023. Similar cu „Domino Effect”, versurile vorbesc despre depășirea momentelor dificile. Mi-a plăcut să ascult muzica lui McCarthy și abia aștept să aud ce va produce în continuare. Urmați-l pe toate rețelele sale de socializare de mai jos pentru a afla mai multe despre el și a fi primii care vor auzi despre noi lansări!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți