Recenzie: Don’t Be Afraid – AMRIX

Recenzie: Don't Be Afraid - AMRIX

„Nu te teme” este primul single al lui AMRIX și oferă o mână de ajutor. Vorbind despre ghidarea prin „zilele întunecate”, AMRIX și-a lăsat vocea să fie lumină călăuzitoare în cadrul melodiei sale. Alături de compozitorul Matt Miller, cei doi au creat un univers captivant cu sunetul lor. Introducându-te în fiecare vers cu o încărcătură emoțională, cântând „Te am dacă nimeni altcineva nu te are” atinge adânc, oferindu-ne o gustare de ceva diferit pentru un release de vară. Prin fiecare vers, putem să intrăm într-o experiență personală a unei relații cu el. Pe măsură ce suntem purtați prin melodie, urmăm vocea lui pentru a ne feri de întuneric, deoarece AMRIX ne poate spune „Nu te teme”.

Deși această melodie nu se încadrează în tonul optimist al unor piese EDM, AMRIX a oferit ceva mult mai puternic și adânc. Melodia începe cu note electrice dar familiare, asemănându-se unui zumzet plăcut. AMRIX, împreună cu inginerul de mixaj Ruben Castro, reușesc să lase fiecare bătaie să curgă ca și cum am simți o doză de speranță la fiecare puls. Această melodie te face să te simți în siguranță datorită tonului său cald și ritmului răcoros, împletite. Pe măsură ce ne apropiem de mijlocul melodiei, suntem mai atenți la vocea lui AMRIX, atunci când își leagă fiecare cuvânt împreună, ca și cum cuvintele sale ar pluti printr-un râu de miere. La final, începi să te simți împlinit de armonizare și de scăderea lentă a prezenței vocii și sunetului.

AMRIX, împreună cu Matt Miller și Ruben Castro, au creat un prim single fermecător și electric pentru artist. Cu „Nu te teme”, AMRIX reușește să se abată de la conformitatea genurilor, definind limitele fiecărui gen muzical în parte. Daniel „AMRIX” este un producător și cântăreț din Perth, Australia. Cu primul său single, „Nu te teme”, este deja pe drumul cel bun pentru a-și face o marcă pe scena muzicală. Folosind tonul său unic și un sunet care nu se conformează genurilor muzicale, AMRIX a creat ceva frumos. Asigură-te că urmărești creșterea carierei lui AMRIX, urmărindu-l pe toate platformele de mai jos. De asemenea, ascultă „Nu te teme” acum!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți