Recenzie: Don’t Go Changing – Nick de la Hoyde

Recenzie: Don't Go Changing - Nick de la Hoyde

Toți am simțit dorința de a ne schimba, fie în privința minții noastre interne, fie în privința aspectului nostru fizic. Societatea ne face să simțim că trebuie să arătăm și să acționăm într-un anumit fel pentru a ne integra, dar adevărul este că suntem perfecți așa cum suntem. Cu toate acestea, dacă există o schimbare pe care o dorim, ar trebui să o facem pentru propria noastră persoană și nu pentru alți oameni. Single-ul lui Nick de la Hoyde, „Don’t Go Changing”, este despre a găsi pe cineva atât de unic și sperând că nu se va schimba niciodată pentru nimeni în afară de ei înșiși. Aceasta este o piesă cu care toată lumea se poate identifica și să se simtă motivați. Trebuie să ne amintim că schimbarea poate fi bună, dar nu în numele altora. Ar trebui să fie în beneficiul nostru pentru că asta îl face meritat. A avea această memento este important pentru că uneori ne simțim nevoiți să ne schimbăm pentru a fi acceptați. Învățarea de a ignora opiniile celorlalți despre noi ne va face să ne simțim mult mai fericiți.

Cântecul lui Nick de la Hoyde, „Don’t Go Changing”, este un cântec indie pop cu voci pline de energie amestecate cu o melodie și un ritm rapid. Are o atmosferă revigorantă formată din versurile puternice și motivaționale ale lui Nick, combinate cu peisajul muzical antrenant și ritmic care îți mărește adrenalina. Vocea sa pop îmbunătățește muzica, fiind însoțită de o melodie influențată de rock care merită să îți clatine capul. Ridică energie pozitivă și îndepărtează gândurile negative. Ne reamintește să nu ne schimbăm pentru alți oameni, ci pentru noi înșine, cu mesajul său pasionat. Vocea lui Nick se înmoaie înainte de ultimul refren cu sunete blânde de pian, care creează o experiență inspirațională și serioasă pentru ascultător. Piesa se încheie prin reluarea sunetului optimist și a vocii sale pline de energie și autentică.

Nick de la Hoyde este un cântăreț și compozitor cu sediul în Sydney, Australia. El a fost expus la numeroase influențe globale care și-au făcut loc în muzica sa. Nick și fratele său mai mare Joseph (ZUZU), care este și producător și colaborator, au creat un sunet descris ca fiind „simultan intim, expansiv și captivant”. Nick a fost multi-finalist la Concursul Internațional de Compunere de Cântece; a primit Mențiuni Onorabile pentru piesele sale, „Mirror Mirror”, „Love Takes Time” și „Thinking Bout You”. Albumul său de debut, A Beautiful Mess, a câștigat primul loc la cea de-a 18-a ediție a Independent Music Awards 2020 în categoria „Pop Album”. A cântat la Rolling Loud în Miami și a colaborat cu artiști din întreaga lume, inclusiv fiind parteneriat cu mărci precum Seiko Watches, Hard Rock Café, Puma și multe altele. Nick de la Hoyde este cu siguranță un artist merită să fie verificat!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți