Recenzie: Don’t Talk – Cheska Moore

Recenzie: Don't Talk - Cheska Moore

Toată lumea știe că este greșit, dar uneori suntem mai atrași de pasiunea care vine odată cu comportamentul toxic. O relație sănătoasă este plăcută, dar o afecțiune sinceră și neșlefuită după o absență este mai bună. Majoritatea dintre noi pretind că nu este cazul, dar Cheska alege o abordare diferită. Ea spune totul pe față și explică de ce îi place acea puțină toxicitate. A alege intenționat să fii toxic pentru a obține rezultatele dorite de partenerul tău nu este cea mai bună alegere pentru o relație fericită. Dar, a recunoaște ce poate fi bun în acest comportament este tot ce își dorește Cheska. Don’t Talk încurajează oricine se bucură de puțină toxicitate să se ridice și să spună ce simte.

Don’t Talk este o melodie de dark pop stranie. Își are centrul într-o peisaj sonor EDM melancolic care beneficiază de linii de bass puternice în refren. Starea piesei este una de energie ridicată și provocatoare. Cheska știe că ceea ce îi place în relație este greșit. Se bucură de absența partenerului său de viață pentru că îi oferă satisfacție în timpul împăcării ulterioare, ceea ce este fascinant. Relația scoate la suprafață partea cea mai rea din ea, dar ea continuă să se agațe de aspectele negative ale relației pentru a ajunge la pasiunea din urma furtunii. Don’t Talk este o piesă destul de unică datorită subiectului său. Explorarea toxicității intenționate este atât de rară. Împreună cu natura neiertătoare a piesei, nu poți să nu îți clănești capul și să te regăsești în versuri într-un fel sau altul.

Cheska Moore este o icoană a muzicii dark pop din South London. Ea activează în industria muzicală din 2019. și și-a făcut un nume prin instrumentalele mohorâte și lirica cu care se poate identifica oricine. A început călătoria sa cu Billie Eilish ca influență principală în sunetul ei. După ce a experimentat diferite vibe-uri, ea în cele din urmă a făcut genul muzical al ei. După o scurtă pauză de la reflectorizare, ea s-a întors pentru a-și arăta progresul în absența sa. A juca cu diferite stări și a aborda subiecte incomode în muzica sa a devenit noua sa frontieră și se potrivește perfect în acest spațiu.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți