Recenzie: DONT TALK ABOUT IT – SkyDxddy

Recenzie: DONT TALK ABOUT IT - SkyDxddy

Recenzie: „DONT TALK ABOUT IT” – SkyDxddy

Atunci când crești într-o familie de imigranți din a doua generație, înveți repede că nu vorbești despre anumite lucruri. Cel mai mare exemplu este sănătatea mentală. Nu vorbeam despre bunica mea desprinzându-se de realitate prin vizionarea excesivă a televizorului. Nu vorbeam despre bunicul meu manifestându-și hiper-vigilența prin meserii periculoase. Și cu siguranță nu vorbeam despre tatăl meu fiind un om iute în acțiuni, dar lent în raționamente și empatie. Ar fi trebuit, însă; doi din cei trei ar fi fost încă aici dacă am fi făcut asta. De aceea, artiști precum SkyDxddy subliniază importanța de a purta discuții despre sănătatea mentală într-un mod atât de profund. Melodia „DONT TALK ABOUT IT” a lui SkyDxddy oferă un spațiu sigur în sfera publică unde începem să avem conversații sincere despre sănătatea mentală.

Ascultă „DONT TALK ABOUT IT” de SkyDxddy aici.

„DON’T TALK ABOUT IT” este un single pop-rock despre stigmatul și suprimarea care se resimt atunci când se discută despre sănătatea mentală. Melodia începe cu un ritm puternic pentru a însoți versurile profunde, rostite, semnificând o tensiune crescândă. Primul vers stabilește necesitatea de a păstra o aparență pentru binele celorlalți, în timp ce suferim în tăcere pentru că și alții ar face același lucru pentru noi, așa-i? Al doilea vers demonstrează că acest sentiment nu este întotdeauna adevărat. Uneori, ceilalți nu sunt lângă noi atunci când suntem „cu adevărat răniți”, ceea ce transformă mascada din a proteja pe alții, în a ne proteja de durerea copleșitoare. Versurile și interpretarea vocală a lui SkyDxddy surprind perfect furia liniștită care crește, captând atenția ascultătorilor și devenind implicați în povestea care se desfășoară în fața lor. Când ritmul se declanșează în cele din urmă, ascultătorii sunt imediat captivați de un refren vivace care arată cum majoritatea oamenilor abordează și reacționează la sănătatea mentală – prin a nu discuta direct despre asta. Al treilea vers se bazează pe această nevoință societală de a aborda acest subiect, arătând cum „clicheturile mici” sunt folosite excesiv ca mijloc de confort. Dar confortul autentic ar veni din adresa cu compasiune a elefantului din cameră. Până când conversațiile sincere despre sănătatea mentală încep, durerea ascunsă va persista.

Expoziția timpurie a lui SkyDxddy la o gamă largă de genuri muzicale este responsabilă direct pentru pasiunea artistului de a cultiva un sunet divers care abordează probleme puternice. Versurile lor ușor de înțeles și captivante, dar și interpretarea vocală dinamică sunt sigure să atragă orice fan să-i urmeze în lumea visului de future-pop până în abisul rock alternativ. Artistul are și un suflet de aur; scriind și interpretând prima lor melodie la 10 ani pentru o competiție care a ajutat la strângerea de bani pentru organizații caritabile din comunitate. SkyDxddy a obținut succes cu mai multe single-uri viralizate, de la „Triggered” din 2019, până la „MONSTERS INK” din 2021. Dacă ai savurat muzica lui SkyDxddy la fel de mult ca și mine, ai ocazia să-i vezi performanța live! Îl poți vedea la Knitting Factory joi, 16 februarie, în North Hollywood, CA. Ușile se deschid la ora 19:00 și biletele pot fi găsite aici. Dar dacă te afli acasă, dragostea virtuală sub formă de stream-uri, like-uri și urmărirea lor pe rețele sociale este întotdeauna apreciată.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți