Recenzie: Doom and Gloom – Blue Walker

Recenzie: Doom and Gloom - Blue Walker

„Doom and Gloom” este un imn sumbru al peripețiilor și emoțiilor terapiei. La prima ascultare, această piesă pare a fi o juxtapunere interesantă între versuri sumbre și o melodie veselă. Cu toate acestea, aici există mult mai mult decât aceste elemente minunate de juxtapunere. Terapia poate fi o experiență satisfăcătoare pentru mulți, dar nevoia constantă de a-ți exprima sentimentele te poate face să te simți învăluit într-o montagnes russe constantă de emoții. Stând în fotoliu și deschizându-ți inima timp de o oră, nu poți să nu îți dorești ca sentimentele tale să nu te facă să te simți mereu ca „fata tristă”. Blue Walker transmite acest mesaj profund și foarte personalizat, inserând „Blue” atunci când pune întrebări terapeutului. Nu poți să nu te simți învăluit în această poveste care provine clar din experiențele lui Walker cu terapia și valurile emoționale.

Cea mai recentă piesă a lui Blue Walker este un imn sumbru, ambiental și împletit cu o instrumentație nostalgică și veselă. Ceea ce face cu adevărat această piesă să iasă în evidență este câtă juxtapunere are loc. Având o piesă despre experiențele personale ale cuiva cu terapia, te-ai aștepta ca instrumentația și melodia să se potrivească. Piesa începe cu un sunet ambiental care pare să se potrivească versurilor sumbre ale lui Walker. Cu toate acestea, instrumentația extrem de veselă este în curând însoțită de un ritm frumos, însoțit de un sunet de tobe, și alte elemente care nu sunt sumbre. Unul dintre cele mai impresionante aspecte ale acestei piese sunt corurile de fond neașteptate, dar binevenite. Un alt aspect intrigant al acestei piese este vocea frumoasă și puternică a lui Walker. Odată cu fiecare vers nou, Walker însoțește muzica cu ocazionalele beltrări puternice și voci ușoare. Intervalul vocal este complet afișat și, însoțit de versurile și ritmul juxtapuse, face ca această piesă să fie o adevărată delicatesă auditivă.

Blue Walker este o cântăreață și compozitoare scoțiană care locuiește în prezent în nord-vestul Angliei. După ce și-a dat seama de pasiunea și talentul său pentru scrierea muzicii, s-a aruncat cu capul în viața unui artist independent. Walker a crescut cu multă influență și dragoste din partea celor dragi. Ea este inspirată de artiști muzicali precum Dusty Springfield, Eva Cassidy, Adele și Freddie Mercury. „Blue Walker” este numele de scenă pe care îl folosește și prin intermediul căruia și-a lansat toată muzica. Ea se implică cu adevărat în muzica ei și își ia timp să creeze și să lanseze totul. Abilitățile sale de compunere strălucesc atunci când se inspiră din experiențele sale reale de viață. Viața ei a avut dificultăți și muzica a fost întotdeauna un mijloc perfect pentru ea – emoțional și creativ. Nu uitați să o urmăriți pe rețelele sociale și să ascultați „Doom and Gloom”!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți