Recenzie: Dotted Lines – Bree Rusev

Recenzie: Dotted Lines - Bree Rusev

Bree Rusev a lansat un single nou, intitulat „Dotted Lines”, disponibil acum. Această nouă lansare este al doilea single pe care l-am primit de la Bree în acest an și a intrat rapid în topul celor 5 melodii populare ale sale de pe Spotify. După ce a cântat recent la festivalul Lighthouse din Australia, ea își face cunoscută din nou prezența cu muzică nouă. După single-ul ei, „What Is Love”, cel mai recent „Dotted Lines” este o piesă acustică condusă de o melodie de chitară antrenantă și vocile calde și invitante ale lui Bree. În noul ei single, ascultătorii pot simți versurile ei personalizate din adâncul inimii, la fiecare cuvânt cântat de ea. Bree a scris această melodie acum aproape 4 ani, când avea în jur de 15 ani și a decis recent să o înregistreze pentru ascultătorii săi. Odată ce apeși pe play, nu vei putea să oprești. Dacă căutați o piesă pop soft frumoasă cu elemente folk în spate, vă recomand cu căldură să ascultați „Dotted Lines”, prin videoclipul de mai jos.

De fiecare dată când Bree își cântă la chitară este fascinant, iar noua sa melodie are multe momente de acest fel.

În ceea ce privește semnificația piesei „Dotted Lines”, artista a declarat că această piesă vorbește despre linia invizibilă cu care ne confruntăm adesea în viață atunci când luăm decizii. Cu versuri de deschidere precum „Te rog, dă-mi un semn, ca să pot lua mâna ta în a mea”, există o senzație ușoară și delicată în această melodie. Pe măsură ce avansăm în melodie, Bree începe să recunoască adevărul dur că nu totul funcționează așa cum ne dorim în dragoste și relații, iar acest mesaj poate fi aplicat și altor aspecte ale vieții în general. Refrenul puternic al lui Bree își propune să ciupească sufletul ascultătorilor cu versuri precum „Am putea fi tot ceea ce nu am văzut” și „Dar este doar o chestiune de timp”, pe măsură ce repetă despre acele linii punctate care pot sta în cale. Dacă ascultați pentru prima dată pe Bree Rusev, așa cum am făcut și eu, pregătiți-vă să fiți complet fermecați de vocea ei și să fiți vrajiți de melodiile ei. Ca artist tânără, ea are deja o listă impresionantă de realizări în cariera ei și vă garantez că veți auzi mai mult de numele ei în industria muzicală în viitorul apropiat.

Bree este o cântăreață, compozitoare și chitaristă în vârstă de 19 ani din Australia. Prin aducerea împreună a unui mix unic de folk și pop, muzica lui Bree este influențată de artiști precum Bon Iver și James Bay. Deja, Bree s-a dovedit a fi o artistă promițătoare, cu peste 4.000 de ascultători lunar și peste 100.000 de stream-uri în total pe Spotify. Tânăra artistă este cunoscută pentru melodiile acustice ale sale ca muzician și pentru versurile sale pline de suflet ca textier și compozitor. Sunetul ei s-a transformat într-unul recunoscut într-un mod pe care poate fi numit „jocul prafului magic”. Bree a început să facă prima apariție pe Spotify cu single-ul său de debut, „Coastline”, în 2020. De atunci, artista a lansat încă 5 single-uri, inclusiv cel mai recent, „Dotted Lines”, care a fost lansat pe 2 decembrie 2022. Fii cu ochii pe noi lansări de la Bree în viitor!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți