Recenzie: Down For Anything – Daniel Levi

Recenzie: Down For Anything - Daniel Levi

Există un proverb japonez care spune: „Fii ca un bambus. Se apleacă, dar nu se rupe; este flexibil, dar ferm înrădăcinat.” Trebuie să te înconjori de oameni care te împing să îți asumi noi aventuri și să fii cel mai bun posibil. În același timp, este important să rămâi conectat la realitate. În noua sa piesă pop-R&B, plină de ritm, „Down For Anything”, Daniel Levi vorbește despre acest lucru și cât de mult poate fi viața împlinită atunci când îmbrățișezi tot ceea ce îți rezervă. Levi a luat titlul în sensul propriu când a acceptat o provocare a unui urmăritor de pe Instagram de a sări dintr-un avion. Puteți viziona videoclipul despre cum s-a întâmplat totul pe canalul său de YouTube.

Instrumentalul piesei „Down For Anything” se potrivește atmosferei relaxate și lipsite de griji a titlului. Tobele încep încă din primul vers, când Levi cântă: „Nu-mi pasă de puțină ploaie pe costumul meu.” Îmi place foarte mult această linie, deoarece cred că reprezintă titlul și stabilește tonul întregii piese. Levi este pregătit să facă față neașteptatului. Nu-i pasă să se murdărească, dacă este necesar. De asemenea, mi-a plăcut partea de la sfârșitul refrenului, când Levi cântă „jos, jos, jos”. I-a dat piesei un sunet pop și a făcut-o antrenantă. Un alt aspect care mi-a plăcut la această parte în parte este chitara electrică din fundal. S-a îmbinat cu tobele și a mers în acord cu inflexiunile vocii. Desigur, cred că toți ascultătorii vor fi inspirați să adopte atmosfera relaxată a lui Levi până la sfârșitul piesei.

Daniel Levi este un cântăreț și compozitor din Estonia, care începe să primească atenție internațională. Dacă doriți să-l mai ascultați, single-ul său din 2015, intitulat „On & On”, este o piesă dance care poartă un mesaj inspirațional despre lupta pentru iubire. Piesa a acumulat peste 600 de milioane de stream-uri pe Spotify și YouTube. „Down For Anything” este prima sa piesă lansată în 2023. În prezent, el lucrează din greu la primul său album de studio, care ar trebui să fie gata în luna octombrie a acestui an. Și-a început parcursul în forță cu această primă piesă și abia aștept să ascult restul. Urmați toate rețelele sale de socializare de mai jos pentru a fi primii care vor auzi de muzica sa nouă.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți