Recenzie: Drag Me Down (feat Kasper Juul) – Daniel McMillan

Recenzie: Drag Me Down (feat Kasper Juul) - Daniel McMillan

Fie că te clătini în bucătărie, urmărind răsăritul sau apusul soarelui sau stând întins pe iarba acoperită de rouă, „Drag Me Down” este un companion excelent pentru bucuriile delicate ale vieții. Single-ul liniștit indie-pop al lui Daniel McMillan strălucește în ciuda (și în contrast remarcabil cu) greutatea emoțională care contextualizează fiecare vers optimist. Ca o bijuterie strălucitoare într-un teren aspru și stâncos, „Drag Me Down” aduce o căldură sublimă formulei de pop acustic. De la sunetele inițiale ale chitarelor și vocile pline de aer, pare că McMillan stabilește atmosfera pentru o stare mai rece. Cu toate acestea, când butelia de tobe synth-pop dă târcoale, căldura soarelui topește mediul într-o peisaj sonor indulgent, dar plin de energie al indie-pop-ului. Kasper Juul oferă un companion excelent vibrației: vocea lui mai răgușită întregind sunetul în timp ce cei doi cântă refrenul. În timp ce interpretarea lui McMillan aduce o amestecare dinamică de speranță și anxietate, Juul înrobește versul său într-o senzație de stabilitate plăcută. Când cei doi se reunesc în refrenul senin, îi poți simți exhalând.

„Am o mulțime de milioane de greșeli la activ,” exprimă McMillan în versul de deschidere – și acestea sunt doar cele din ultimele două zile, după spusele lui. Dar „Drag Me Down” nu stă în loc, ci sare din noroi și urcă pe deal pe jos. „Chiar și dacă cad, nu voi permite să mă copleșească.” Nu este o piesă pentru cei invulnerabili. În schimb, cei doi artiști cântă cu exquisităție despre fragilitate și forță ca forțe compatibile. A pretinde că nimic nu te rănește este o cale ușoară de a fi rănit. Drumul real către pace este să te accepți cu grație. Nu se neagă regreturile sau greșelile, ci mai degrabă se conștientizează faptul că acestea „nu trebuie să ocupe spațiu în pieptul meu.” Este o vindecare productivă care se concentrează asupra bunăstării personale. Caldura plăcută care emana din „Drag Me Down” este o invitație de a te bucura de razele iertării de sine.

Deși Daniel McMillan a colaborat cu alți artiști începând cu 2021, el consideră „Drag Me Down” lansarea carierei sale ca artist pop. Născut în Australia și crescut în Danemarca, acest cântăreț și compozitor și-a făcut deja un nume în scena dance-electronică. Acum, artistul își îndreaptă experiența în compoziție și interpretare către creația unei muzici pop impecabile. Printre colaborările sale anterioare se numără două coveruri ale pieselor lui Ed Sheeran, „Shivers” și „Bad Habits.” Cu „Drag Me Down,” McMillan plănuiește să lanseze mai multe piese pop pe viitor. Este, de asemenea, prima colaborare a artistului cu Kasper Juul.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți