Recenzie: Dreamer – SiDizen King x Brandyn Burnette

Recenzie: Dreamer - SiDizen King x Brandyn Burnette

„Dreamer” de SiDizen King și Brandyn Burnette este o piesă specială creată pentru cei care au vise și obiective mari. „Dreamer” are un mesaj motivațional și spune că chiar dacă viața poate deveni dificilă, vei reuși să o depășești cu obstacolele, știind că, în final, va merita totul. Această piesă încurajatoare este emoționantă și îmi aduce lacrimi în ochi, deoarece arată că toată lumea trece prin situații dificile și că este în regulă. Sensul liric al piesei este frumos și, în special în luna istoriei negre, este și mai semnificativ. Acest lucru mă face să îmi amintesc că, chiar dacă un prieten sau un membru al familiei are un zâmbet pe față, acel zâmbet poate și să doară. Dacă vă simțiți vreodată singuri sau vulnerabili, ascultați această piesă pentru a vă ajuta să aveți motivație și inspirație, dar amintiți-vă că nu sunteți cu adevărat singur în lume.

În primele versuri, „Cu cât mă apropii mai mult, cu atât pot gusta / scris în piatră, nimeni nu-l poate rupe” deja transmit un mesaj puternic încă de la început. Primele câteva versuri ne spun că această piesă va fi emoțională și motivantă. Următoarele câteva versuri spun: „Orice ar veni, voi fi pregătit să fac față”. Acest lucru este extrem de inspirator și un motto pentru mulți oameni. Există o muzică de pian delicată care se aude în timpul acestor prime versuri, ceea ce calmează și anticipază ascultătorul pentru versurile de rap. Versurile de rap ale lui King sunt importante de ascultat și de înțeles, deoarece el exprimă durere și putere prin versurile sale. Muzica în sine are o melodie grozavă care se potrivește cu emoția versurilor. Există sunete care par a fi ciocniri de vioară în timpul versurilor lui King, ceea ce creează un sunet unic și diferit. Burnette încheie piesa cu „…dreamer, așa ca tine”, ceea ce arată că fiecare are visele și obiectivele lor de atins.

SiDizen King este un muzician cu sediul în Los Angeles care creează muzică de rap și hip-pop. A început pe Soundcloud și acum are peste 5k de urmăritori. El are mai multe piese pe lista „Cele mai populare melodii pe bloguri” a Hype Machine, a ajuns în topul „U.S. Viral 50” de pe Spotify și multe alte realizări. Muzica lui este inspiratoare și pentru „Dreamer”, motivul pentru care el și Burnette au scris-o este acela de a-i inspira pe oameni să-și găsească propriul lor drum către visele lor. Brandyn Burnette este un artist independent din 2015. El a scris cântece pentru Backstreet Boys, Afrojack, Keith Urban și Rich the Kid. Prin scrierea de cântece pentru alți artiști, el a scris și propriul său album care încă nu a debutat. Burnette are planuri de a lansa propriile sale single-uri și este acum în prezent manageriat de Zac Cohen la compania de management SB Projects a lui Scooter Braun. King și Burnette urmează să meargă în turneu pe 23 martie 2023, în Venice, CA.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți