Recenzie: Dreaming – Nina Luna

Recenzie: Dreaming - Nina Luna

Nina Luna lansează piesa electro-pop bogată „Dreaming” ca primul său șir de single-uri în 2023. Această piesă este o oda intoxicantă efectelor alterante ale iubirii. Există momente rare și oameni care te fac să te stropești și să îți pui în discuție veridicitatea realității, pentru că viața nu a fost niciodată atât de bună, euforia nu a fost niciodată atât de reală și nici măcar visele tale nu se compară cu beatitudinea permanentă pe care o trăiești în fiecare zi. Când trăiești o iubire unică în viață ca aceasta, mulți sceptici vor susține că e prea frumos ca să fie adevărat, dar unele lucruri în viață chiar sunt idilice. Chiar dacă se termină mâine, extazele merită fiecare coborâre care va urma. „Dreaming” este despre a accepta lucrurile bune din viața ta în loc să le întrebi sau să te aștepți la o schimbare bruscă. Când totul păre să-ți meargă în favoare, bucură-te de asta. Cum când visele noastre sunt atât de fericite, ne întoarcem să dormim în speranța că același vis se întoarce, putem trăi viețile noastre la fel.

În momentul în care „Dreaming” începe, ești transportat în cele patru pereți ale dormitorului tău, capul atingând perna, ochii clipocind în timp ce te pierzi departe într-o țară departată a minții tale. Melodia aduce aminte de extazul pur al visului tău preferat pe care te rogi să reapară în fiecare noapte. Versurile ei sunt sincere și vulnerabile, iar producția sa este uluitoare. Această piesă surprinde natura eterică a vocii ei, care se îmbină perfect cu puterea vocii sale. Nina a scris, înregistrat, produs, mixat și masterizat această piesă electro-pop, după ce a scris primul vers acum câțiva ani, redescoperindu-l și transformându-l într-un act de dragoste căreia toată lumea să se bucure. Combinarea muzicii cinematografice cu imaginile vii ale versurilor prezintă talentul în continuă creștere și angajamentul lui Nina Luna față de meseria ei.

Misticismul natural și senzualitatea sacră ale Nini Luna, combinate cu pofta ei de viață și spiritul său aprins, contribuie la sunetul ei alternativ-alt-pop, care vine din influența unică a legăturii sale cu locurile pe care le-a numit acasă: dealurile din New England, miturile din Minneapolis, luminile stralucitoare ale New York-ului și barurile din Los Angeles. Asimilată cu forța naturii, Nina este greu de prins și dificil de definit, dar aluziile sale captivante fac parte din misticul care ne face să ne întoarcem mereu pentru mai mult. Comparată cu artiști precum Lorde, Florence + The Machine și Taylor Swift, așteptați un spectacol plin de energie și captivant când Nina urcă pe scenă. Această mistică meticuloasă din Minnesota își petrece zilele scriind, înregistrând, producând și mixând propria muzică acasă, iar ea se dezvoltă și își îmbunătățește continuu expertiza. Fii atent la noi single-uri din altă lume care vor apărea în 2023 și prinde-o pe Nina Luna în rezidența sa de primăvară la 331 Club „First Fridays” și experimentează magia tu însuți!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți