Recenzie: Drinking Problems – emme oneill

Recenzie: Drinking Problems - emme oneill

„Recenzie: ‘Drinking Problems’ – emme oneill”

‘Drinking Problems’ de emme oneill este ca un fragment din jurnalul pe care îl păstrăm ascuns în adâncul minții noastre. Această piesă sinceră și vulnerabilă despre greutățile și dinamica complexă din viață și iubire te poartă într-o călătorie emoțională de la început până la sfârșit. emme caută răspunsuri la cele mai complicate întrebări ale vieții care par a fi un ritual de trecere în romanța contemporană. ‘Drinking Problems’ este o scrisoare de dragoste către relațiile toxice pe care le pui într-un plic frumos și le aprinzi… lăsând toată negativitatea și tulburările să se transforme în cenușă. Relațiile care te lasă neliniștit, mintea ta învârtindu-se și cele mai profunde cicatrici sângerând par să fie la tot pasul în zilele noastre și pot părea imposibil de înțeles, cu atât mai puțin de depășit. Nu există un ghid despre cum să-ți recuperezi persoana pe care o erai odinioară și speranța pe care o purtai cu mândrie, dar uneori cel mai bun drum către vindecare, cel mai bun medicament și cea mai bună șansă la libertate este să te uiți în oglindă cu admirație, să zâmbești fals până când devine real, să ierți pe cineva care nu s-a scuzat niciodată și să permiți durerii să fie o sursă de inspirație pentru a te îndrăgosti din nou de tine însuți, iar suferința să te conducă către o versiune mai înțeleaptă, mai puternică a ta, care nu va mai accepta niciodată mai puțin decât ceea ce meriți.’

‘Drinking Problems’ este un single modern pop și R&B, dulce și melodios, în care emme își exprimă gândurile și îi dezvăluie audienței o privire în mintea unui supra-gânditor care încearcă să-și adune bucățile inimii pe care altcineva le-a distrus. Această piesă este luminoasă și bogată, cu o progresie inversată a acordurilor de orgă care se îmbină perfect cu vocile etereale ale lui emme. Poți simți profunzimea fiecărui cuvânt pe care îl cântă. Pe măsură ce piesa avansează, ritmurile ușoare și uimitoare preiau controlul. Suntem captivați de fiecare vers și nu putem scăpa de melodii dulci și de emoție reală din mintea noastră. emme vrea să-și arate audienței că nu e bine să fie bine și vrea să le transmită că învățarea cum să facă față necesită timp și vindecarea nu este liniară. ‘Drinking Problems’ este mix-ul perfect între autenticitate și muzicalitate, iar emme le oferă ascultătorilor ei un spațiu sigur pentru a înțelege că nu vor fi niciodată singuri.

emme oneill este o artistă originară din Memphis, Tennessee, care devine rapid una dintre cele mai captivante artiste emergente din Nashville. Muzica ei are asemănări cu R&B, synth-pop și pop modern. Ea folosește platforma sa pentru a explora probleme reale, care nu sunt discutate suficient. Dorește ca audiența sa să știe că a trecut prin greutăți și situații toxice în viață și că se pot identifica cu ea și să se vindece împreună. emme își canalizează toată durerea în procesul creativ pentru a-și împărtăși poveștile cu lumea și pentru a fi o soră mai mare pentru toți cei care au trecut prin experiențe similare. Această cântăreață și compozitoare în ascensiune va inspira o nouă generație prin sinceritatea, vulnerabilitatea și talentul autentic. emme oneill este, cu siguranță, o artistă de care trebuie să ținem cont, așa că verificați-vă rețelele sociale mai jos și deveniți parte a cuceririi sale mondiale!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți