Recenzie: Drive Alone – Carson Ferris

Recenzie: Drive Alone - Carson Ferris

Aplecatul pe propriul drum în viață poate fi dificil, mai ales atunci când ești tânăr și începi o nouă călătorie. Oamenii încearcă mereu să-ți spună ce să faci și să-ți ofere sfaturi contradictorii, dar, la sfârșitul zilei, trebuie să faci ceea ce este cel mai bun pentru tine. Carson Ferris exprimă acest lucru în noul său single, „Drive Alone”. Melodia reflectă călătoria sa ca tânăr muzician și găsirea propriului drum, luând deciziile care îl vor duce unde își dorește. Indiferent dacă începi o călătorie în lumea muzicii sau nu, „Drive Alone” este o melodie cu care ne putem identifica cu toții. Indiferent unde ne aflăm în propriile noastre călătorii, cu toții ne putem aminti de un moment în care am luptat să ne găsim într-un ocean de sfaturi de la alții.

„Drive Alone” este o melodie catchy de electro-pop lansată mai devreme în acest an. Melodia este o reflecție a călătoriei lui Ferris în muzică, lucru care este evident în versuri. De la începutul melodiei, îți poți da seama de semnificația versurilor, în timp ce Ferris cântă: „Ar trebui să rămân sau să plec, toată lumea îmi spune ca și cum ar ști. Simt că sunt tras ca și cum mi-aș fi pierdut controlul.” „Drive Alone” a fost inspirată de o frază simplă: „ia următoarea la stânga.” Aceasta a venit de la indicațiile GPS-ului pentru întâlnirea lui Ferris cu artistul și producătorul de muzică, Michael Van Wagoner. Această mică frază l-a determinat pe Ferris să înceapă să scrie ceea ce este acum „Drive Alone”. Single-ul prezintă acorduri plăcut zgomotoase de chitară și voci line, plăcute, care ar resonă cu orice fan al electro-pop-ului sau fani ai artiștilor precum Ed Sheeran și OneRepublic. „Drive Alone” are, de asemenea, o versiune acustică, care merită să fie ascultată (sau poate chiar de mai multe ori!).

Din Provo, Utah, Carson Ferris este un tânăr artist pop american, multi-instrumentist și compozitor. A lansat primul său single în 2021, numit „Can’t Be Without You”, o colaborare cu Trinidad Cardona. Carson a câștigat un concurs pe rețelele de socializare în 2021 pentru a fi prezentat în spectacolul lui Donny Osmond din Las Vegas. Al doilea single al său, „Favorite Time of Year”, a strâns aproape 400.000 de audieri în primul an de la lansare. Carson apare pe lista de redare editorială Spotify, „This Is Trinidad Cardona”, și a cântat la câteva festivaluri din zona Provo, inclusiv Fork Fest. Pasiunea lui Carson pentru muzică se extinde dincolo de cariera sa solo, deoarece este membru al grupurilor One Voice Children’s Choir și Voices Elevated.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți