Recenzie: “Drive” – Myra Monoka

Recenzie: “Drive” - Myra Monoka

A întâlni pe cineva nou poate fi un lucru special și captivant, mai ales atunci când acea persoană ar putea fi un potențial interes romantic! În ultimul său cântec, „Drive”, cântăreața maghiară Myra Monoka explorează sentimentele care vin odată cu întâlnirea acestei persoane speciale. Cred că acest cântec are atât de multe straturi, dar toate lucrează perfect împreună. În primul rând, versurile. „Hai și fă o tură cu mine. Îmi place modul în care mă faci să devin nebună,” și „Uită-te cum mereu vrei să mă faci să-mi pierd calmul,” sunt două versuri minunate care ajută să sublinieze multe dintre sentimentele pe care, poate, mulți dintre noi le-am simțit la un moment dat în viața noastră. Un alt lucru pe care îl iubesc la acest cântec este vocea dependență a Monokăi. Ea cântă într-o voce senzuală, profundă, șoptită pentru o mare parte din cântec. Este un pic seducător, într-un fel. Sunt obsedată de asta.

Argumentabil, una dintre lucrurile mele preferate la acest cântec sunt instrumentalele de fundal. Sună ca și cum ar fi folosit un sintetizator pentru majoritatea cântecului și funcționează foarte bine. Chiar și pentru deschiderea cântecului, înainte să înceapă să cânte, se aude sintetizatorul uimitor. Este aproape angelic într-un fel, și cu adăugarea a ceea ce pare a fi un vioară, s-a creat un beat care m-a făcut entuziasmată să ascult acest cântec de fiecare dată. A avea instrumentale și beat-uri solide este, în opinia mea, extrem de important. Acestea pot face sau rupe cântecul tău, iar în acest caz, Monoka a nimerit-o în plin. Totul la acest cântec funcționează, îl iubesc.

Myra Monoka este o cântăreață, compozitoare și producătoare muzicală cu sediul în Budapesta, cu o pasiune pentru muzica R&B și pop electronic. La începutul carierei sale profesionale, Monoka și-a dedicat timpul pentru a lucra alături de diferiți artiști muzicali. Dar în ultimii ani, ea și-a diversificat și a început să-și lanseze propriile cântece. Pentru „Drive”, Monoka a colaborat cu producătorul faimos Matt Lawrence, care este cunoscut pentru colaborări cu artiști precum Beyonce, Amy Winehouse, Adele și multe altele. Myra a lansat și un videoclip pentru cântec care utilizează tehnologie AI. Este foarte interesant și m-a făcut să apreciez și mai mult cântecul! Recent, Monoka și-a prezentat muzica la diferite festivaluri și a participat la câteva sesiuni de compunere în Nashville și la primul Stockholm Songwriting Camp din Budapesta. Cu toate succesele pe care le-a avut Monoka în ultimii ani, pur și simplu nu pot să aștept să aud ce va lansa în continuare.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți