Recenzie: Drown – OCEXNS

Recenzie: Drown - OCEXNS

„Drown” este cel mai recent single al trupei rock alternativă OCEXNS. Ascultătorii se pot pierde ușor în melodie, datorită instrumentalului electric și subiectului emoțional. Cu toate că melodia este puternică, trupa reușește totuși să abordeze subiecte emoționale în versuri. Cântecul vorbește despre lupta cântărețului trupei, Ross, cu sănătatea mentală. Mai mult decât vorbitul despre sănătatea sa mentală, versurile se deschid și dezvăluie cum mecanismele de adaptare pe care le poți utiliza nu fac decât să te ducă și mai departe pe o cale toxică. Melodia abordează în mod specific folosirea alcoolului ca mecanism de adaptare în momentele dificile și arată ascultătorilor că asemenea vicii nu sunt răspunsul.

„Drown” are un sunet familiar, dar unic. Sunetul reflectă foarte bine scenele rock alternativ și pop, oferind toate elementele grozave pe care ascultătorii le iubesc în aceste genuri. În timp ce folosește aceste genuri ca referințe, melodia are totuși elemente care o fac proprie și autentică printre multitudinea de altele. Unul dintre cele mai notabile elemente care fac piesa „Drown” autentică este vocea și povestea cântecului. Povestea nu este în niciun caz superficială și oferă o privire vulnerabilă asupra luptelor cu care se confruntă oamenii. Cu o poveste cu care majoritatea ascultătorilor pot simți empatie și un ritm de chitară uimitor, „Drown” trebuie ascultată.

OCEXNS este o trupă din Marea Britanie. Membrii săi sunt Ross Mitchell (voce și chitară), Brendan Quirke (tobe), Cameron McKendrick (chitară) și Cameron Higgins (bass). Împreună, cu energia creativă, trupa creează muzică în care ascultătorii se pot pierde cu ușurință. Melodiile și ritmurile chitarei lor te atrag ușor și creează o clipă de evadare. Trupa și-a lansat propria creație în martie 2023. Au făcut prima impresie cu primul lor single, „Under the Wire”, care a dezvăluit sunetul lor publicului. De atunci, trupa a lansat „Drown”, care s-a dovedit la fel de interesantă ca și primul lor single.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți