Recenzie: Drug Store (Waste My Time) – Jet City Sports Club

Recenzie: Drug Store (Waste My Time) - Jet City Sports Club

Nostalgia din „Drug Store (Waste My Time)” nu este evidențiată prin nicio referință intrinsecă, ci este înfățișată prin melodii cu accente agridulci și dorință melancolică. Cea mai recentă piesă a formației Jet City Sports Club din Sydney este un reminder dulceag de a te bucura să te îndrăgostești de cineva. Nu este lipsit de riscuri sau anxietăți – de fapt, este construit pe ele – dar ușurința cu care sunt impregnate versurile și sunetul conferă acestor momente o căldură blândă. Bassul distorsionat din piesele anterioare ale formației cu patru membri este încă prezent, dar este adus la o notă mai dulce și mai fină datorită melodiei ușoare a vocalistei Lilla Obradovic. Chitara jucăușă pare să se joace în timp ce urcă în cor. Ar putea ușor să fie coloana sonoră a unui film de vară cu tente coming-of-age.

„Mă poți trage înapoi?” Obradovic întreabă obiectul iubirii sale. „Drug Store (Waste My Time)” gravitează în jurul intimității ca un vortex al unui vârtej; se apropie de apropiere știind că ar putea îneaca ei. Dulceața și simplitatea dorinței („Cred că ești foarte drăguț”) se împerechează cu distanța ca un gust amar de după. „Te văd așteptând la ușa ta de la intrare și mă uit în jos,” cântă ea într-un mod apatic. După cum sugerează și titlul, s-ar putea să fie o pierdere de timp pentru ea, dar Jet City Sports Club prezintă această perspectivă ca pe o posibilitate binevenită. „Am atât de mult timp, mai mult decât am nevoie,” spune Obradovic într-un mod jucăuș. Dacă îți petreci viața temându-te de timpul pe care îl vei pierde cu oamenii, îți vei irosi timpul fugind de ei. În lumea „Drug Store (Waste My Time)”, prețul timpului este la fel de ieftin ca și jucăriile din farmacie.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți