Recenzie: Easier Pretending You’re Dead – Connie Talbot

Recenzie: Easier Pretending You're Dead - Connie Talbot

Cântăreața și compozitoarea Connie Talbot, aclamată la nivel internațional, lansează piesa „Easier Pretending You’re Dead.” Această baladă întunecată este o ofrandă antidot pentru a remedia suferința inimii. Acest track melancolic emană înțelesuri de forță și putere individuală. Vine un moment după stingerea iubirii în care trebuie să lași în urmă trecutul, deoarece rememorarea măreției te ține legat de el. Adevărul nu este niciodată la fel de bun cum îl fac să pară amintirile tale, și asta ne determină să ne agățăm de ceva și de cineva care nu ne mai servește. Pretinzând că un fost iubit nu mai este cu noi poate părea sinistru, dar când acea persoană se dovedește a fi cineva pe care nu l-ai cunoscut niciodată cu adevărat, de fapt el nu a fost niciodată aici alături de tine. Când masca cade și rămâi doar cu adevărata persoană când intențiile ascunse vin în sfârșit la lumină, rămâi în urma unei tragedii și îți reconstruiești inima pe care tu nu ai frânt-o. Nu poți să-ți plângi pierderea cuiva pe care nu l-ai avut vreodată. Te-au lăsat cu cicatrici adânci pe care nicio tencuială nu le va putea vindeca, astfel că, pe măsură ce îți începi următoarea călătorie în viață, trebuie să faci tot ce poți pentru a-ți lăsa demonii să zacă măcar pentru o clipă. Ți-au trădat încrederea; ți-au schimbat speranța pe care o nutreai odată față de poveștile cu zâne din viața reală. Nu te scuza niciodată pentru alegerea de a-ți urma propriul drum și pentru a merge înainte, iar atunci când tristețea se estompează, poate fi mai ușor să te prefaci că ei au murit și să găsești alinare în conștiința că o văduvă este faimoasă pentru frumoasele pânze pe care le țese după o tragedie.

„Easier Pretending You’re Dead” este un track alt-pop înfrigurat despre reconcilierea cu sine după o despărțire. Connie Talbot intră într-o nouă eră. Întunecată, sumbră și cu o identitate proprie, această piesă dezvăluie această schimbare entuziasmantă, oferind în același timp coeziunea perfectă pentru noua Connie ca să-și lase pe veci pe vechea Connie să se odihnească. Vocalele hipnotice se împletesc cu melodii vibrante pentru a crea o baladă captivantă. Connie aduce umor și dramatism într-o problemă aparent inconfortabilă a unei inimi frânte. „Easier Pretending You’re Dead” este o metaforă pentru a merge înainte și pentru a te distanța de cineva care și-a capturat sufletul tău. Povestitul înfiorător al Coniei dă naștere unei capodopere sonore, și dacă suntem morți, vă rugăm să o cantați la înmormântarea noastră.

Connie Talbot este o cunoscută cântăreață și compozitoare de talie mondială, născută și crescută într-o mică zonă lângă Birmingham, Anglia. Ea a avut o conexiune instantanee cu muzica și a înțeles încă de la o vârstă fragedă puterea acesteia de a te face să simți ceva. La doar 6 ani, Connie a cucerit lumea cu coverul său al piesei „Over the Rainbow” la Britain’s Got Talent. Acum, aproape două decenii mai târziu, este gata să le arate tuturor artistul în care s-a transformat în ultimii ani. Ea a lansat albumul său de debut, „Over the Rainbow”, la vârsta de 6 ani, și a devenit un succes de aur în Marea Britanie și de platină în Asia de Sud-Est, devenind cea mai tânără artistă din istorie care să atingă un asemenea succes. Connie și-a perfecționat abilitățile ca muzician și compozitor în anii care au urmat. Ea și-a găsit vocea și începe în 2023 „cariera sa oficială în muzică”. Connie se pregătește să lanseze EP-ul ei de 4 piese, dezvăluind noul ei sunet. Connie își găsește propria identitate cu o încredere nou descoperită și o experimentare mai întunecată cu muzica, iar aceasta este doar începutul celei de-a doua domitații pe plan mondial!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți