Recenzie: Easily – Sylvi Diamond

Recenzie: Easily - Sylvi Diamond

Recenzie: „Easily” – Sylvi Diamond

Cultura relaţiilor de azi este dificilă. Oamenii vor să treacă la fel de repede printr-o relaţie precum derularea pe reţelele sociale; ceea ce face ca întâlnirile să fie un joc misterios. Într-o zi râdeţi pe verandă privind apusul soarelui, iar a doua zi plângeţi pe scaunul pe care tocmai a stat, rămas singur şi cu inima frântă. Acesta este exact motivul pentru care refrenul sincer din noua baladă soft-rock a lui Sylvi Diamond, „Easily”, descrie în mod veridic: „Cu uşurinţă, de obicei eu sunt cea care pune punct, pleacă într-o clipă, înainte ca inima mea să se frângă”. Uneori este mai uşor să fii cel care rupe legăturile, astfel încât să nu te ataşezi. Din păcate, Sylvi a decis să-şi lege sentimentele de băiat de această dată, el fiind cel care a plecat. Cu toate că a trebuit să treacă printr-o îndurerare pentru a compune „Easily”, piesa este perfectă pentru a te scufunda în tristeţe; fie că este în dormitorul tău privind în sus la tavan, în maşina ta conducând pe lângă coastă privind pe geam sau pe plajă, călătorind să te eliberezi de singurătatea inimii tale.

„Şi tot ce pot face este să îmi doresc ca tu să rămâi exact aşa cum te întorci atât de uşor”, cânta Sylvi cu putere şi cuvinte concise despre dorinţa pentru persoana pe care o avea cândva. Chiar dacă versurile sunt sumbre, piesa este însorită cu ritmurile sale lo-fi şi acordurile relaxate de chitară, transmitând mesajul trist al piesei pe o melodie captivantă. Sunetul de pe litoral aduce o undă de confort, ajutând să ascundă înfrângerea ei. De asemenea, vocea lui Sylvi este precum o picătură de miere care adaugă o notă dulce-amară în versurile piesei.

Originară din statul New York şi acum rezidentă în Clearwater, Florida, Sylvi Diamond este o cântăreaţă/compozitoare versată. Experimentând în genuri precum country şi indie/folk, Sylvi este în ascensiune în industria muzicală clasică şi lo-fi pop cu cele două single-uri ale sale, „Easily” şi „Runaway Love”. La fel cum sugerează şi numele ei de familie, Sylvi Diamond este o bijuterie în marele ocean al artiştilor muzicali ce strălucesc.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți