Recenzie: “Ecstasy” – Darien Bernard

Recenzie: “Ecstasy” - Darien Bernard

Acest artist independent ar trebui să fie urmărit de către oameni în ceea ce privește următorul său single. Darien Bernard își folosește vocea catifelată și elementele electronice pentru a-și ridica sunetul R&B. Vocalistul descrie o relație care se simte ca și cum ai fi în extaz. El afirmă că se caută unul pe celălalt pentru a se simți în extaz și pentru a-și uita problemele. Cântărețul recunoaște toxicitatea acestui ciclu, dar se simte lipsit de putere. Această neputință îi determină pe ambii parteneri să caute o satisfacție care nu va dura niciodată.

Cântecul are versuri mai întunecate, dar melodia veselă și funky echilibrează single-ul. Un moment deosebit al piesei este podul. Podul este similar cu refrenul. Bernard cântă despre extazul care apare în timpul prezenței partenerului său. Apoi, la sfârșitul fiecărui aspect pozitiv despre partenerul său, există voci îngemănate care cântă despre consecințe. De exemplu, vocalistul afirmă: „Ca extazurile de pe ecstasy (Venirea jos e dificilă)”. Versurile ilustrează faptul că există consecințe când cei doi petrec timp împreună. În ansamblu, Bernard își exprimă sentimentele melancolice prin muzică într-un mod distractiv și proaspăt.

Darien Bernard este din Austin, Texas. În timp ce lansa muzică în 2019, și-a semnat un contract cu casa sa de discuri din colegiu. După absolvire, s-a mutat în Los Angeles pentru a-și urmări pasiunea pentru muzică. Artistul găsește inspirație de la artiști precum Ariana Grande și The Weeknd. Bernard a lansat un EP cu șase piese intitulat „King”. De la debutul său, muzicianul a lansat o serie de single-uri. Primul single pe care l-a lansat în iulie 2021, după mutarea sa în Los Angeles, se numește „Ride”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți