Recenzie: Electric Nights – Emmrose

Recenzie: Electric Nights - Emmrose

Credite foto: Crios

Toți am fost dezamăgiți la un moment dat în viața noastră, iar acest lucru ne poate lăsa în disperare, simțindu-ne izolați de cei din jurul nostru. Sentimentul poate deveni atât de dramatic încât pare ca un moment dintr-un film în care personajul a atins limita și a renunțat. Ultimele single-uri lansate de Emmrose, „Electric Nights”, oferă o experiență emoțională în genul dream pop, care povestește despre cineva care a fost rănit și acum este complet singur. Melodia este construită cu sintetizatoare din anii ’80 care transportă ascultătorii în filme clasice pe care le iubim cu toții. Naturalețea cinematografică a cântecului este ceea ce îl vinde cu adevărat ascultătorilor, iar Emmrose execută foarte bine acest stil. „Electric Nights” a lui Emmrose captează perfect povestea dezamăgirii și a singurătății, care este un aspect comun al naturii umane, și o prezintă într-o prezentare muzicală interesantă.

Cântecul are o introducere frumoasă și este suficient de distractiv încât ai putea să asculți primele 10 secunde ale cântecului în buclă, dacă dorești. Vocea lui Emmrose se topește în melodie și dă viață perfect versurilor. Cântecul este calm, dar totuși suficient de emoționant încât să miște ascultătorii. Cântecul îi face cu adevărat pe ascultători să se simtă ca și cum stau pe loc în timp ce toți cei din jurul lor se mișcă mai rapid. Există elemente în cântec care amintesc de celebrii artiști pop din anii ’80 și ajută să cucerească inimile ascultătorilor, acea senzație de familiaritate. Refrenul cântecului rămâne în minte fără a fi nevoie de prea mult efort și aici putem auzi mai mult din performanța vocală a lui Emmrose. Încheierea cu versul „cred că doar voi conduce acasă” pare a fi modul perfect de a încheia piesa, deoarece simbolizează acceptarea situației personajului și faptul că nu mai rămâne nimic de făcut decât să plece. Cântecul se încheie, genericul începe să ruleze, iar această poveste perfect capturată rămâne în inimile noastre așa cum Emmrose a reușit să facă cu melodia sa „Electric Nights”.

Emmrose este o tânără artistă din New York care lansează muzică încă din 2019. A lansat primul său EP, „Hopeless Romantics”, în 2020. În timpul izolării cauzate de pandemie, a decis să rămână ocupată cu cariera sa muzicală și sa susțină săptămânal interpretări digitale de acasă. În acest timp, a lansat și 18 single-uri, iar în 2020, „Hopeless Romantics” a câștigat premiul pentru „Cel mai bun album pop” la Premiile W.A.M. Pentru single-ul său, „Electric Nights”, a lucrat cu Richard Orofino cu care a mai colaborat în trecut. Albumul său, „Thorns”, urmează să fie lansat pe 22 august în acest an. Emmrose este cu adevărat o artistă cu un stil interesant și un talent pe care nu doriți să îl ratați.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți