Recenzie: “Emotional Trainwreck” – Magz

Recenzie: “Emotional Trainwreck” - Magz

Când te confrunți cu probleme de sănătate mentală, totul în viața ta poate părea negativ, inclusiv imaginea pe care o ai despre tine însuți. În noua sa piesă, „Emotional Trainwreck”, cântăreața și compozitoarea Magz explorează modul în care starea negativă a sănătății mentale poate duce la sfârșitul unei relații și cum uneori este cea mai bună soluție de luat. De multă vreme nu m-am identificat atât de mult cu o melodie și, în timp ce eu am renunțat la relații platonice, acest lucru dovedește cât de multă conexiune poate realiza oricine cu această piesă. Versurile sunt frumos scrise și într-adevăr îți permit, ascultătorului, să înțelegi cu adevărat prin ce a trecut când a scris această piesă. „Îți mulțumesc că m-ai iubit, dar eu nu mă iubesc pe mine însumi”, cred că a fost versul care m-a afectat cel mai mult și îi aplaud pe Magz pentru că a scris o piesă la care eu și mulți alți oameni ne-am putut conecta cu adevărat. Indiferent dacă am trebuit să spun adio unui prieten sau să pun o distanță între un membru al familiei și eu, îmi amintesc că am simțit exact același lucru.

Piesa începe într-un mod aproape cinematic. Pare că o orchestră întreagă introduc versul inițial. Nu aș numi aceasta o melodie veselă, dar instrumentele fac să pară foarte înfloritoare în comparație cu versurile. Este într-un fel îmblânzitoare. Muzica creează un contrast plăcut cu versurile și simt că dacă s-ar fi folosit o altă nuanță pentru instrumente, mesajul ar fi fost transmis într-un mod mult diferit. Deci, aș spune că a fost acompaniamentul perfect pentru această melodie! Vreau să mai vorbesc puțin și despre vocea Magz. Se ține de utilizarea unei voci grave pentru majoritatea melodiei și poți simți cu adevărat emoția din vocea ei. Este frumoasă și sunt bucuros că am avut ocazia să o ascult!

Magz este o cântăreață, compozitoare și producătoare independentă care lucrează în New York City. Îi place să facă muzică cu stiluri indie-pop, alternative și folk. Pe platforma Spotify, Magz obține în jur de 24 de mii de redări lunare pentru melodiile ei. Ea a lansat muzică începând cu anul 2020, primul ei single intitulat „Sorry”, iar de atunci a lansat încă cinci single-uri! Debutul ei EP, Night Sweats, a fost lansat pe 21 iulie și este format din șapte melodii, inclusiv „Emotional Trainwreck”. Această piesă a fost, în opinia mea, absolut perfectă. A fost emoțională, pe înțelesul tuturor și frumoasă. Abia aștept să aud ce va lansa Magz în viitor!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți