Recenzie: Emulsify – Saige

Recenzie: Emulsify - Saige

Emulsify, de Saige, este o piesă pop care reflectă adorabil convingerea de a te simți confortabil și de a avea o conexiune atât de puternică cu jumătatea ta într-o relație încât uneori pur și simplu vrei să te combini și să deveniți unul. Emulsify este un cuvânt folosit pentru a descrie amestecarea a două lichide diferite, dar fără a se combina complet. Există particule separate încă vizibile, ceea ce arată că nu sunt un singur lichid, ci două în sine. Pur și simplu li se întâmplă să-și împărtășească compania în acel moment. Aici Saige a avut ideea pentru numele acestei melodii și împărtășește că un moment cu persoana ei a fost inspirația în spatele titlului piesei. Ea afirmă că atunci când a intrat într-o relație, totul a devenit foarte calm și încet. S-au mutat împreună și a trecut de la a nu-i plăcea sentimentul de a fi acasă, la a dori întotdeauna să rămână, deoarece se bucura atât de mult de compania persoanei ei. Ea descrie momentul drăguț spunând: „Daca te uiți cu atenție, câteva particule dintre ei rămân separate – asemenea oamenilor din relații. Îmi place această idee. Glumeam despre faptul că ne topim împreună pe canapea.” Aceștia doi erau lipiți unul de celălalt, precum cleiul, și se iubeau atât de mult încât uneori doreau să se topească unul în celălalt. Dar pentru că sunt individui separați, aceasta nu era o perspectivă realistă. Este însă extrem de drăguț să faci glume pe această temă.

Piesa începe imediat cu un sunet visător și angelic. Ea continuă să vorbească despre uitarea totului și a tuturor în jurul lor și dorința doar de a „se uita în gol”, să „renunțe la cursă” și să se amestece cu cealaltă jumătate. În acompaniament, se aud tobele și chitara care creează vibrația de a fi în al nouălea cer. Instrumentalul pare că sunt doar aceste două îndrăgostiți de pe Pământ singuri, fără griji referitoare la cei din jurul lor. Sunt singurele persoane pe care le au nevoie. Este un univers din care nu doresc să plece. Piesa este incredibil de visătoare, iar vocea frumoasă a Saige, pe care o poți auzi în acompaniament, aduce un sentiment călduros. Apoi, piesa devine mai silențioasă și se apropie de final.

Saige este o artistă de muzică alternativ-pop din Dublin, Irlanda. Emulsify a fost lansată acum puțin peste o săptămână, pe 27 ianuarie. Această piesă va face parte din EP-ul ei viitor, intitulat „Sparks”. Deși nu a lansat încă multe piese, Emulsify demonstrează clar că Saige este o forță în industria muzicală. Vibrațiile sale sincere, nostalgice și visătoare, împreună cu vocea sa angelică și versurile intime, arată că EP-ul ei viitor este cu siguranță unul pe care merită să-l așteptăm și să-l așteptăm cu nerăbdare. Ascultă noua piesă a lui Saige, Emulsify, acum și fii sigur să fii atent la EP-ul „Sparks”!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți