Recenzie: Endless Summer – Alan Walker x Zak Abel

Recenzie: Endless Summer - Alan Walker x Zak Abel

Vara este o senzație universală. Este aerul cald și weekendurile spontane la plajă. Este lipsa responsabilităților și sentimentul că poți face orice. Dacă adaugăm întoarcerea unei iubiri trecute, cineva ar fi practic în același timp sperând că vara nu se termină niciodată. Colaborarea recentă a lui Alan Walker și Zak Abel, intitulată „Endless Summer”, descrie exact această senzație. Cei doi s-au unit pentru a crea o piesă a verii și au reușit cu siguranță. Versurile care povestesc sincer o poveste, combinate cu un ritm electronic, fac ca ascultătorii să ceară o altă cădere (și mai multe zile calde de vară în care să danseze la această piesă).

Piesa începe cu un riff de chitară electrică și o cădere rapidă în primul vers. Caracterul rapid al piesei pare asemănător cu vara însăși, mereu în mișcare și mereu experimentând lucruri noi și distractive. Piesa trece la refren, unde cei doi cântă despre sentimentul lor euforic, afirmând: „Fără timp pentru regret, fără timp pentru somn, da / Nu plec, când ești cu mine, da / Am din nou acel sentiment, ca și cum ar fi o vară fără sfârșit”. Sentimentul pe care îl au cu iubirea de partea lor este diferit de oricare altul anterior și nu pot decât să sper că durează pentru totdeauna. Plină de căderi dinamice de ritm și un peisaj sonor asemănător genului EDM, Walker și Abel știu clar să creeze o piesă bine dispoziționată.

Alan Walker are 25 de ani și este un producător muzical norvegian. A adunat peste 32 de milioane de ascultători lunari pe Spotify și se specializează în muzică pop și bass, aducând împreună piese care rivalizează cu ritmurile din „Endless Summer”. Hitul său este o piesă lansată în 2015, intitulată „Faded”, ale cărei popularitate a lansat cu adevărat cariera sa. Zak Abel are 28 de ani și este un cântăreț-compozitor englez semnat de Atlantic Records. El se specializează în muzică pop și a furnizat vocaluri și versuri pentru artiști precum Kygo, Zayn și John Legend. Cei doi au cu siguranță încrederea pentru a susține o piesă de calitate precum aceasta, iar toți ascultătorii nu pot decât să sperăm la o altă colaborare de top. Urmați rețelele de socializare de mai jos pentru a fi la curent cu mai multă muzică de la cei doi.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți