Recenzie: Endless Summer – Alex Zind x JOY

Recenzie: Endless Summer - Alex Zind x JOY

„Endless Summer” este o piesă electro-pop, cu ritmuri de dans intense, în colaborare cu producătorul Alex Zind și cântărețul J.O.Y., doi muzicieni talentați din Frankfurt, Germania. Datorită vocii strălucitoare a lui J.O.Y. și ritmurilor captivante create de Alex Zind, ne amintim de un „endless summer” de dansuri, îndrăgostiri și dorința ca acesta să dureze pentru totdeauna. Dar piesa surprinde și durerea, suferința și trădările care au urmat sfârșitului acestui roman de vară. Dacă ești în căutarea „cântecului verii”, nu căuta mai departe decât acest track cu producție plină de energie, povește bogată și voci strălucitoare care te fac să dansezi.

J.O.Y. cântă despre dorul pe care îl simte față de o femeie care a fost precum un „endless summer”, descriindu-și povestea lor de iubire. Dar, el recunoaște că ea l-a făcut să se simtă ca și cum iubirea lui nu ar fi fost de ajuns, l-a înjunghiat „de mii de ori” și a „comis crima după crimă”. Lucrul cu privire la vara este că nu durează pentru totdeauna. Anotimpurile se schimbă și, în acest caz, și iubirea dintre această femeie și el. Ea i-a provocat odată fiori, iar acum este „dezamăgită și nu mai simte paradisul”. Această voce și lirică profundă sunt susținute de producția veselă, potrivită pentru vară, realizată de Alex Zind, care te ține angrenat în timpul piesei.

Alex Zind este un producător german, pianist, compozitor și remixer. A început să cânte la pian la vârsta de șase ani și și-a construit o carieră de succes în muzică de atunci. Muzica lui a fost inclusă chiar și în filme de la Hollywood, inclusiv „Aventurile lui Pinocchio”. Cu un repertoriu impresionant, de la pian clasic la piese de vară pline de sintetizatoare, nu e de mirare că a adunat peste 28.000 de ascultători lunari pe Spotify. În 1993, a înființat chiar și propria casă de discuri, unde a semnat primul contract în anul următor. A colaborat cu artiști precum Tina Harris și s-a întâlnit cu trupe precum The Rasmus. Dacă cauți o discografie care să te surprindă cu fiecare piesă, dă o șansă lui Alex Zind.

J.O.Y. este și el un alt muzician german, care se inspiră din soul, pop, R&B și muzică alternativă. El își propune să se deschidă cu sentimentele sale și să utilizeze metafore pentru a transmite înțelesuri profunde și vulnerabile ascultătorilor săi. A primit oferte de la mai multe case de discuri importante atât în Germania, cât și în SUA. De fapt, el a fost lăudat de profesioniști din industrie precum Cardiak și Ezhel. Muzica lui a fost inclusă în mai multe playlist-uri de pe Spotify, iar el a adunat peste 350.000 de ascultători lunari pe această platformă de streaming. Dacă vrei să te ții la curent cu noutățile despre J.O.Y. și muzica sa, urmărește link-urile către rețelele sociale de mai jos.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți