Recenzie: Euphoria – Stalking Gia

Recenzie: Euphoria - Stalking Gia

Recenzie: „Euphoria” – Stalking Gia

Stalking Gia lansează noul single de alternative pop „Euphoria”. Piesa vorbește despre dorința de a găsi o conexiune mai profundă cu cineva și teama de a-i pierde dacă nu o faci. Unii oameni sunt mulțumiți cu starea de complacere: să ai pe cineva lângă tine când te culci și când te trezești este suficient. Alții nu se rezolvă până când nu găsesc ceva mai mult: o stare de euforie care vine doar din cea mai profundă conexiune. Versurile descriu lupta de a scăpa de monotonia vieții de zi cu zi. Există o dorință de a scăpa de mundanitate și de a ajunge la un nivel de intimitate fără precedent. Toți avem dorințe care trebuie împlinite și, odată cu aceasta, apare frica că persoana aleasă de inima ta nu-ți va satisface nevoile. Fericirea ta se află undeva acolo. Fie că este cu persoana pe care o ai, cu cineva nou care te caută și el sau în adâncul tău, este acolo pentru a fi prinsă. Nu ar trebui să te oprești niciodată din căutare, sau din luptă, până când nu-ți găsești euforia.

„Euphoria” este cel mai nou single de vis al lui Stalking Gia. Piesa are instrumente muzicale vesele care se îmbină perfect cu versurile vulnerabile și vocea sa etereală. Vocile sale moi și triste sunt suprapuse peste instrumente muzicale luminoase și pline de speranță, care reflectă confuzia de a dori mai mult dar de a te teme să nu pierzi ceea ce deja ai. Această melodie te duce instantaneu într-o stare de euforie. Cunoscută pentru vocea sa angelică și versurile fascinante, „Euphoria” se potrivește perfect în repertoriul său de „fată cea mai tristă fericită”. Nu poți să nu dorești ceva mai mare, ceva ce îți aduce extaz neechivoc, atunci când o asculți. „Euphoria” este un imn strălucitor de alternative pop care te va răni adânc și, totodată, va vindeca alte răni!

Stalking Gia este o cântăreață și compozitoare din New York City. A avut primul gust al faimei când a jucat în reclame cu succes global și într-o piesă de teatru de pe Broadway încă de la o vârstă fragedă. A lansat primul său single de debut, „Second Nature”, ca artist independent în 2016. Acest lucru a declanșat faima sa virală, obținând peste 13 milioane de stream-uri pe Spotify. Ulterior, acesta a fost sampluat de către blackbear, ceea ce a dus la deschiderea turneului său și la o colaborare între cei doi artiști. A colaborat la scrierea pieselor cu mulți artiști cunoscuți pentru proiectele lor și a primit elogii din partea revistei Billboard, NYLON și altele. Stalking Gia își descrie muzica ca fiind „fără reguli”, ceea ce explică geniul său creativ în creația sa. Ea are o bază de fani loiali care cresc cu fiecare lansare și a fost ascultată de peste 20 de milioane de ori. Stalking Gia se concretizează ca un spectru în spațiul dintre fantezia online și strălucirea nocturnă a Manhattanului, așadar, ascultă „Euphoria” și pregătește-te să fii prins în ceva mult mai mare decât o simplă senzație!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți