Recenzie: Euphoric (feat Ashley Alisha) – Scott the Pisces

Recenzie: Euphoric (feat Ashley Alisha) - Scott the Pisces

Scott the Pisces colaborează alături de Ashley Alisha pentru a lansa piesa pop a verii. „Euphoric” exploatează extazul pe care îl simți într-o iubire de vară. Această piesă unică creează în mod inherent o senzație de călătorie, libertate și noi începuturi încă de la prima audiție. Nu există o senzație mai mare decât aceea a iubirii la vârsta tânără, cu posibilități nelimitate. Vară este momentul pentru aventuri fără griji și auto-explorare. Când iubirea la vârsta tânără se întâlnește cu noptile de vară, poate fi descrisă doar ca o euforie. Această piesă surprinde în întregime esența verii, și veți fi lovit de valuri de nostalgie care se amestecă perfect cu fericirea pură care vine doar din a te îndrăgosti. „Euphoric” va încălzi vara ta și cu siguranță va inspira pe oricine să-și exprime deschis sentimentele.

„Euphoric” este rezultatul colaborării a doi artiști independenți pentru a crea imnul acestui an pentru vară. Cu toate că a fost înregistrată, produsă și mixată în mod remote din dormitoarele lor, piesa are o calitate pop impecabilă care cu siguranță va fi un succes. Această înregistrare pop plină de jocuri de cuvinte și plăcere este o adiere de aer proaspăt perfectă pentru reflecție și visare. Piesa ar fi coloana sonoră perfectă pentru videoclipuri și vlog-uri de vară. „Euphoric” va străluci în orice playlist dedicat muzicii pop și R&B, atât mainstream, cât și independent. Cu amestecul său de sintetizatoare electrice, voci incredibile și secțiune ritmică jucăușă, paisajul sonor electronic te va transporta pe o insulă departe. Mărește volumul și lasă-te dus într-o stare completă de uimire.

Scott the Pisces este un producător/cântăreț britanic. Ashley Alisha este o cântăreață și compozitoare cu sediul în Los Angeles. „Euphoric” este a treia piesă oficială lansată de Scott the Pisces, după EP-ul său de debut, „Ocean Blue”, și single-ul său de succes „Summer ’22”, care a fost prezentat în emisiunea LOVE ISLAND USA. „Euphoric” este a doua colaborare muzicală dintre Scott și Ashley. Această înregistrare pop de vară a fost deja selectată pentru sezonul viitor al LOVE ISLAND USA. Scott a fost arhitectul din spatele întregii materiale promoționale pentru lansarea „Euphoric”, inclusiv videoclipul cu versuri, arta, conținutul de pe social media și altele. Cu abilitatea lui Scott the Pisces de a surprinde spiritul verii prin instrumentale și capacitatea lui Ashley Alisha de a recrea iubirea la vârsta tânără prin vocea ei, „Euphoric” este pe cale să devină următorul hit viral!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți