Recenzie: Evergreen – Elizabeth Winterbourne

Recenzie: Evergreen - Elizabeth Winterbourne

Elizabeth Winterbourne a lansat primul ei single al anului pe 24 februarie pentru ca toată lumea să-l audă și se numește „Evergreen”. Cu imagini din pădure, Elizabeth are o altă melodie visătoare care te duce departe și te pierde în ea. Acest nou single urmează primului său EP din 2022 și explorează teme de nostalgie, triumf și pierdere a inocenței. Elizabeth este adesea cunoscută pentru că compune muzică emoțională despre propriile experiențe în viață și se inspiră din lumea din jurul ei. Coperta albumului „Evergreen” a fost realizată în unul dintre locurile preferate ale artistei, Telluride Colorado, un loc care reflecta aceste teme și idei ale noii sale piese. Așa cum împărtășește pe rețelele de socializare cât de mult înseamnă această piesă pentru ea și cât de atrăgător este să o împărtășească cu ascultătorii ei, după ce am ascultat, cu siguranță pot să înțeleg de ce.

Când Elizabeth ia în mână o chitară acustică este fascinant și este una dintre multele momente cheie ale piesei „Evergreen”. Ascultătorii pot auzi în melodie linii și riff-uri uimitoare de chitară de la artistă. Noul ei single debutează cu o melodie catchy de tobe, acea chitară acoustică frumoasă, urmată de vocea dulce a lui Elizabeth. Vocea ei mi-a adus aminte de cântărețe precum Madison Cunningham, artistă de folk-pop, și Katie Pruitt, artistă din Nashville. De-a lungul piesei, vocile armonizate și amplificate care pot fi auzite pe măsură ce corul se construiește este doar încă un lucru de apreciat la această piesă. Tonul versurilor și mesajul sunt destul de personale, dar autenticitatea care emană este suficientă pentru a te ține în suspans la fiecare cuvânt. Fără să mai menționez producția și aranjamentul, care funcționează atât de bine împreună pentru a crea această senzație de liniște în timpul ascultării. Muzica artistei a fost adesea descrisă ca „Folky Dream Pop” și este o reprezentare exactă aici. Cu rădăcinile sale în muzica folk și adăugarea noului său sunet pop, „Evergreen” reprezintă cel mai bun din cele două genuri pe care iubitorii de muzică le vor aprecia.

Elizabeth Winterbourne este o artistă pop în plină ascensiune, cu sediul în New York City. Melodiile ei explorează adesea subiecte puternice și relevante legate de viață, dragoste și identitate. Elizabeth este implicată în muzică încă de când avea doar 12 ani și pentru ea, compunerea muzicii este modul în care își trăiește viața. Ea a lansat primul ei EP, „Christina’s World”, în 2022, împreună cu o versiune de vis toamna a single-ului său „Evelina” de pe același EP. Cu doar câteva lansări la activ, tânăra artistă a reușit deja să obțină realizări importante în cariera sa muzicală. După ce a cântat la New York Fashion Week luna trecută și după ce a câștigat recent Battle of the Bands organizat de Consiliul de Arte din New Jersey ca artist solo în 2022, am mari așteptări pentru viitorul ei în muzică. Urmăriți-o pe Elizabeth la una dintre aparițiile ei live în martie și aprilie în zona New York City. Accesați link-urile de mai jos pentru a afla despre următoarele spectacole și mai multe noutăți despre artistă!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți