Recenzie: Every Thought Of You – GT_Ofice x ALWZ SNNY

Recenzie: Every Thought Of You - GT_Ofice x ALWZ SNNY

EDM a devenit sinonimă cu intensitatea nopții. În mod alternativ, „Every Thought of You” sună ca și cum ar fi înmiresmat de razele calde ale Californiei. Sintetizatoarele sunt pline de viață și vioi, dar marginile lor au fost îmblânzite până la un puls delicat, permițând ritmul dansului să controleze. În afara cuvintelor, vocile au o calitate și un rol similar cu sintetizatorul piesei. Falsetul angelic este aproape șoptit pe tot parcursul piesei, conferindu-i o vibrație senină. În mod indiscutabil o piesă de EDM – având caracteristicile specifice ale genului, cum ar fi crescendo-uri și esantioane vocale -, farmecul și fericirea caracteristice celor doi artiști dau aer de viață în mix. În timp ce colegii de gen au tendința de a diminua culoarea muzicii electronice în pasiunea în transpirație, GT_Ofice și ALWZ SNNY ne reamintesc că ringul de dans este menit să inspire bucurie.

Din punct de vedere textual, „Every Thought Of You” este sinceră și dulce. Multe dintre versuri par a fi mesaje text trimise unei persoane semnificative – încercând să găsească cuvintele potrivite pentru a exprima afecțiunea. „Am visat la tine în fiecare noapte” este ulterior intensificat cu „vreau să mă ții în fiecare noapte”. Aceste mărturii simple, dar personale, se simt la locul lor în căldura peisajului sonor creat de sintetizatoare. Faptul că se ating și se combină pentru a crea un mozaic coerent permite piesei „Every Thought Of You” să capteze sentimentul intim timp de trei minute. Este ca și cum ai realiza fotografia perfectă – efectul aurei soarelui de dimineață creând o strălucire captivantă – și apoi trăiești în acel moment cât timp zâmbetul tău poate dura.

GT_Ofice a avut un impact semnificativ în spațiul EDM de la debutul său în 2019. Un colaborator frecvent, artistul care a ajuns în topurile Billboard aduce o calitate constantă și pozitivă în fiecare proiect în care se implică. Înaintea lansării piesei „Every Thought Of You”, single-ul lui GT_Ofice, „Never Together”, a rămas în clasamentele Billboard Dance/Mixshow airplay timp de șapte săptămâni.

ALWZ SNNY este un DJ / producător / creator american cu o mască iconică în formă de soare. Artistul a comparat amestecul său de EDM și suneturi optimiste cu „happy house”. Ca producător recunoscut internațional, ALWZ SNNY a câștigat, de asemenea, o popularitate majoră prin apariții la festivaluri și colaborări fantastice. El emană o pozitivitate persistentă și empatie în muzica sa, combinând sintetizatoarele cu instrumente live.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți