Recenzie: Everything – Ethan Senger

Recenzie: Everything - Ethan Senger

„Everything” este o perspectivă introspectivă și plină de visare asupra regretului, punând cap la cap clipele în care ar fi putut fi altfel și poate ar fi putut fi altfel. Senger este optimist și reflexiv, cenzurându-se pentru că nu a luat toate deciziile corecte, dar fără a cădea într-un abis al disperării. Lucrarea sa minunată la chitară, apreciată de experții din industrie ca fiind virtuoză și plină de talent, Senger se încadrează în tiparele indie pop-rock, adăugându-și propria urgență emoțională și contemplare. Impactul său emoțional brut atunci când își vărsă sufletul înainte de a merge înainte creează o experiență muzicală captivantă.

O melodie de pe noul său EP, Standing Still, „Everything” a fost construită cu ajutorul unui număr mare de mari nume din industrie: produsă și mixată de Andy D. Park și masterizată de câștigătorii premiului Grammy Greg Calbi și Steven Fallone de la Sterling Sound. Dar în afară de chitarele frumoase, pe care mulți le observă, vocea carismatică a lui Senger combinată cu lirismul sincer din versuri demonstrează maturitatea sa artistică în a evoca emoții puternice pe care ascultătorii nu pot să le înțeleagă și să se identifice cu ele. Chitarele minunate care conduc ritmul melodiei sunt molipsitoare și pline de energie, arătând, încă o dată, maestria lui Senger la chitară.

Ethan Senger este echivalentul rock indie de nouă generație al lui Springsteen. Născut și crescut în Atlanta, talentul său la chitară este de neegalat și este clar că va deveni un icon al muzicii. A cânta și a concerta încă din copilărie, a scris și a înregistrat piese pop-rock în adolescență. După EP-ul său autointitulat din 2020, cel de-al doilea EP al său, Standing Still, explorează teme relatabile, cum ar fi rănile emoționale nedezlegate din copilărie, indiferența simulată și stagnarea din cauza fricii de eșec provenită din distracțiile din ce în ce mai lumești ale generației mereu conectate la tehnologie.”

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți