Recenzie: Evil – Natalie

Recenzie: Evil - Natalie

Simțul când ești fermecat de cineva care te are în mâinile lor poate fi tentant. Știind că e rău, devine mai excitant și mai greu de rezistat. E ca și cum ai ști ce fac și pur și simplu îi permiți. Single-ul Nataliei, „Evil”, vorbește despre aceste tentații când ești sedus de cuvintele lor. Te face să îi vrei și mai mult din cauza atracției pe care o ai și care nu poate fi ignorată. Controlul pe care îl au asupra ta e perfect și creează o furtună în mintea și în corpul tău. Sufletul tău e furat, aproape ca și cum ei ar fi diavolul. „Evil” are genul de impact acesta.

„Evil” e o experiență înfricoșătoare și manipulatoare. Natalie te atrage folosind tăieturi vocale pentru a crea o senzație sexy și melancolică. Peisajul sonor pop întunecat te pune într-o stare hipnotică, cu clopotele înfrigurătoare de la început și te lovește cu un bass care preia controlul. Percuția în această piesă are un sunet ciudat în contrast cu versurile sale seducătoare și ad lib-urile sale liniștitoare. Felul în care Natalie cântă este irezistibil, iar ea știe că poate ajunge la ceilalți. Vocea sa creează un interes incitant pentru a capta atenția ascultătorului. Te face să te simți fascinat de felul în care a interpretat.

Natalie a apărut pe scena muzicală la mijlocul anului 2018 cu EP-ul său de debut „Shameful”, care conține patru hituri. De atunci, a lansat mai multe piese în acel an și până în 2023. Muzica ei se îmbină cu producția alternative R&B și o descrie ca muzică anti-gen. Muzica ei a fost prezentă în playlist-uri populare de pe Spotify, cum ar fi New Music Friday, Fresh Finds, Teardrop și Alternative R&B. A reușit să obțină peste 100.000 de ascultători lunar pe Spotify. Acum și-a concentrat atenția pe compoziție, producție și lansarea de piese independente. E cu siguranță un artist de care nu vrei să treci cu vederea!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți