Recenzie: Eyes in Love – Naked Face

Recenzie: Eyes in Love - Naked Face

Pot ochii unei persoane să fie cu adevărat „o fereastră către suflet”? Cred că da, nu-i așa? Adică, jucătorii de poker și romanticii cu siguranță așa cred! Ce altceva i-ar putea determina pe profesioniștii care joacă pe sume mari să poarte ochelari de soare în interior? Sensibilitate la lumină? Modă?! Ei bine, ca romantic înrăit, desigur că rămân la prima opțiune! Contactul vizual ar putea fi cea mai intimă și revelatoare formă de limbaj al corpului între două persoane… Uneori, când lumea noastră se prăbușește în jurul nostru, suntem hotărâți să ne facem iluzii… așa că ne îmbrăcăm într-un zâmbet cu armură, protejându-ne de durere în timp ce ochii noștri melancolici spun o altă poveste… Sau poate suntem fericiți, entuziasmați – dar vrem să rămânem compuși… Chiar și cea mai nedând importanță atitudine poate fi spulberată de o pereche de ochi strălucitori! Cu nuanțe care sfidează genurile și o tristețe secretă, duo-ul australian de muzică alternativă Naked Face vorbește despre laturile subtile și sinistre ale vieții în noul lor single îndrăzneț, „Eyes in Love”.

Ascultă „Eyes in Love” de Naked Face

Fără frică să își facă simțită prezența, acești doi muzicieni evocă iconi celebri precum Maroon 5, Bastille și alții, amestecând muzică electronică cu ritmuri captivante pentru a crea un groove spațios și deschis. Accentuându-și dragostea evidentă pentru EDM, „Eyes in Love” îl găsește pe solistul Steve Slik călărind o undă hipnotică de producție pulsatoare și un energic „drum n’ bass”, conducând înainte cu un tenor încrezător și mâhnit. Versurile simple, începând cu expresia „mă amintești de…”, impulsionează melodia înainte, explorând teme de tristețe și suferință, contrastand ironice, cu o instrumentală energică. „Am scris «Eyes in Love» despre luptele mele cu o relație care se deteriora și tumultuoasă, căutând în același timp să înving o gravă dependență de opioide post-chirurgicale”, recunoaște sincer Slik… Prin versurile poetice și amenințătoare și prin refrenele care fac inima să bată rapid, este ușor pentru ascultător să se conecteze cu pierderea și dorul care se ivește din această piesă aprinsă, o analogie sfâșietoare pentru locul întunecat în care se afla solistul… Plină de nostalgie, producția minimalistă și versurile antemice ale „Eyes in Love” fac aluzie la anii ’80, aducând un omagiu minunilor mișcării „new wave” realizate de artiști inovatori precum Depeche Mode și Tears for Fears! Sensibil la trecerea vremii și genuri muzicale, basistul Luke House acoperă partea joasă, punând bazele suficient de solide pentru a susține înălțătoare vârfuri și plângătul adâncilor…

Descriindu-se drept „o energie, o atmosferă și o experiență”, tinerii veniți din Melbourne, Australia, Naked Face, abordează sensul și durerea în noua lor ofertă impresionantă, „Eyes in Love”. Completându-i pe solistul/cântărețul Steve Slik și pe basistul Luke House, acest grup a muncit din greu pentru a-și face un nume în ultimii trei ani. Cu clasări de succes la postul de radio infam Triple J din Australia și o relație în creștere cu Sony Records, Naked Face cu siguranță va captura atenția ta pentru mult timp de acum încolo!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți