Recenzie: Fairy Wings – Cielo

Recenzie: Fairy Wings - Cielo

De la începutul ultimului single al Cielo, „Fairy Wings”, există o esență distinctă, ireală. Sunetele sunt sintetice, dar modul în care rămăpăie și se avântă prin mixaj pare organic într-o dimensiune mistică. Pe măsură ce solistul/cântărețul cântă excepțional despre eliberarea personală și libertate, transformă muzica într-un peisaj oniric. Percuția unică, un cascade densă de rezonanțe și texturi, joacă cel mai semnificativ rol (în afara performanței vocale a Cielo) în transformarea cântecului din versetele sale mai ambiante în refrenul memorabil. Sintetizatoarele învârte în jurul ca și cum ar fi purtate de vânt. Bassul are o calitate mai de dans-pop, energizând refrenul, în timp ce sintetizatoarele cu tonuri mai înalte sunt în bălţi de reverb, precum un ecou din depărtare. Rezultatul sună uluitor de organic pentru sunetele digitale, acoperind vag spațiul natural al „Fairy Wings”. Acesta este compus din vise, dar neplăcerile realității resonă în mod vizibil prin amețeala sa.

„Îmi doresc să am aripi de zână”, cântă Cielo în deschiderea cântecului. La început, versul pare neînsemnat. Pe hârtie, ar putea fi dorința dulcegă a unui copil mic, dar interpretrarea nu lasă loc nicio naivitate. Nu, aceste extremități inventate reprezintă pentru Cielo mai mult decât ce ar putea avea în copilărie. Există libertate, scapă, și manifestarea vizibilă a ceea ce este intern. „Nimeni altcineva nu mă va vedea așa cum mă văd eu însumi.” Există un sentiment de izolare care provine din această disonanță între percepție și sentiment și care se manifestă în relațiile sale. Ea documentează impresionant experiența de a fi subevaluată și luată de bună. „Îmi doresc ca tu să ai mai multă devotament, / în loc să treci prin mișcări.” Dacă Cielo ar îmbrăca aripi strălucitoare, probabil că această persoană i-ar valoriza mai mult timpul. Dar ea știe mai bine decât să-și irosească timpul așteptând ca ceilalți să vadă valoarea în ea.

Cunoscută și sub numele de Annalia, Cielo este o cântăreață/compozitoare de muzică pop, cu baza în prezent în Nashville (originară din Los Angeles). Înainte de proiectul Cielo, artista are ani de experiență în realizarea de muzică și în obținerea succesului. Muzica ei pop autentică combină sunetele organice și puterea lirică pentru a produce cântece impactante. „Fairy Wings” este primul single lansat sub numele Cielo, deși se așteaptă multe altele. Pe lângă alte inițiative muzicale, muzica ei ca Annalia a avut o multitudine de apariții în filme/seriale TV. Mai multe dintre cântecele ei au fost incluse în coloanele sonore și trailerele de pe MTV, Netflix, Hulu, etc. Vizitați site-ul ei pentru a citi mai multe despre unde puteți fiți auzită muzica!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți