Recenzie: Fairytale – Vanda

Recenzie: Fairytale - Vanda

În noul său single, „Fairytale”, Vanda oferă o perspectivă profund emoțională și transparentă cu privire la sentimentul de dezamăgire și dorința de a face ce e mai bun în viață, chiar dacă aceasta este cea mai bună variantă posibilă. Melodia este o baladă puternică care explorează puterea vocii lui Vanda. O piesă precum aceasta a fost creată pentru a fi un imn pentru momente de disperare și nevoie de un fel de descărcare emoțională. Piesa este al treilea single de pe viitorul album de debut al lui Vanda, intitulat Sober in Another Life, care urmează să fie lansat în curând. Vanda face o treabă excelentă cu această piesă, demonstrându-și nivelul de talent.

Piesa are un stil de baladă pop și acest format este ceea ce o face mai emoționantă. Melodia este în principal condusă de vocea puternică a artistei de-a lungul întregii piese, menținând instrumentele minimale în versuri și fără a deveni prea complexă în restul piesei. Refrenul piesei creează o atmosferă cinematică, făcând ca piesa să pară un imn. Un alt element care contribuie la înfrumusețarea piesei este utilizarea armoniilor de fundal, care o fac să pară mai completă. După primul refren, producția piesei se schimbă ușor, păstrând ascultătorii captivați. Post-refrenul după al doilea refren are o atmosferă magică, jucând un pic cu tema titlului piesei. În timp ce „Fairytale” este o piesă emoțională care discută despre anumite dificultăți din viața cuiva, prezintă suficientă versatilitate pentru a fi ascultată în mai multe situații, iar acesta este unul dintre motivele care o fac atât de grozavă.

Vanda este o artistă originară din Chicago, dar acum locuiește în LA. Ea activează în industria muzicală din 2019 și a parcurs un drum lung de atunci. Stilul ei constă în principal în indie pop și R&B, deoarece îi place să se inspire din influențele sale muzicale. Cu toate acestea, îi place să amestece mai multe stiluri pentru a crea un sunet distinctiv pentru lucrările ei. Aceasta este ceea ce o face o artistă atât de interesantă, pe care ar trebui să o asculți. După cum am menționat anterior, „Fairytale” este al treilea single de pe viitorul său album, Sober in Another Life, deci fii atent să îl asculti și asigură-te că îi acorzi atenția cuvenită.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți