Recenzie: falling asleep (wouldn’t be so bad) – Liv Cartier

Recenzie: falling asleep (wouldn't be so bad) - Liv Cartier

„Adormirea (nu ar fi atât de gravă)” ilustrează mizeria consumatoare de a fi fără persoana iubită. Această piesă are un sunet similar cu artiști precum Billie Eilish și FKA Twigs. Pe parcursul cântecului, vocile artistului strălucesc. Instrumentul de pian și vocile suprapuse scot în evidență tonul neted, dar aspru al lui Cartier. În ansamblu, ascultătorii vor iubi această baladă sfâșietoare datorită instrumentalului frumos și tonului vulnerabil din vocea cântăreței.

Single-ul începe cu un pian ușor, care stabilește tonul pentru restul piesei. Pianul are o senzație melancolică, care se potrivește cu vocile lui Cartier. Un moment deosebit în piesă ar trebui să fie refrenul final. În refrenul final, muzicianul suprapune vocile și își arată gama vocală largă într-o repriză fermecătoare falsetto. Piesa se încheie cu pianul care se estompează încet și ultima replică: „Dacă ultimul lucru pe care l-aș simți ar fi să mă iubești înapoi”, instrumentalul estompat subliniază impactul acestei ultime replici.

Liv Cartier este o artistă din Manchester/Londra. În 2020, această muziciană a lansat primul său single intitulat „Idwy (Just Can’t Be Alone)”. De la debutul ei, cântăreața nu a lansat încă un album sau EP, dar a lansat patru single-uri. Cu toate că vocalistul a lansat doar câteva piese, ea a adunat 1048 de ascultători lunari pe Spotify. Cea mai ascultată piesă a ei, „Clearwater Bay”, are peste 13000 de ascultări pe platforma Spotify.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți