Recenzie: Feel It – The Hillties

Recenzie: Feel It - The Hillties

Fotocredit: Sarah Beauchamp

Cu un nou single numit „Feel It”, The Hillties aduc în fața noastră o combinație revigorantă de genuri muzicale și influențe pop printr-o piesă inspirată de vremurile grele ale pandemiei Covid-19, cu care majoritatea dintre noi putem să ne identificăm. Cu o melodiei chitarei contagioasă și un refren catchy, este clar că formația canadiană știe cum să creeze o piesă antrenantă care să te facă să te ridici și să te miști. Având un simțire mai alternativ-indie decât unele dintre lucrările lor anterioare, „Feel It” este plină de viață cu versuri puternice și vocale impresionante. Un membru al formației Hillties a afirmat despre această nouă lansare: „Această piesă a fost scrisă într-o lume a schimbării și a provocărilor, în care realizăm că dragostea și pierderea sunt cele care conduc procesul nostru creativ”. Urmează în pașii lor single-ul lor din 2022, „Midnight Calling”, iar cea mai recentă lansare este ceva de care nu vrei să ratezi.

Ultimul single al formației a fost inspirat din experiențe reale de viață și din dragostea lor pentru comunitatea lor. „Feel It” începe cu o atmosferă relaxată și o melodie instrumentală, iar pe măsură ce piesa progresează, schimbă ritmul către un tempo energic, plin de chitară electrică și un refren exploziv. Folosind peisaje sonore visătoare, ei cântă „Mă plutesc, dar nu sunt fără iubirea ta”, folosind aranjamentul pentru a ține ascultătorii pe jar, așteptând cu nerăbdare ce va urma. Această piesă mi-a amintit în mod special de alți artiști indie-alt precum „Saint Motel” și „CRUISR”. Nu a durat mult până când mi-am găsit piciorul bătând ritmul și capul mișcându-se pe ritmurile sale captivante. Nu voi uita niciodată acordurile de chitară electrică ale acestei piese. „Feel It” este o piesă perfectă pentru vremea caldă, pe măsură ce ne apropiem de începutul primăverii. The Hillties te binedispun cu o piesă care te distragde la tot ceea ce se întâmplă în jur. Odată cu fiecare nouă lansare a formației, obții ceva diferit și surprinzător în cel mai bun mod posibil. Ei continuă să creeze experiențe unice pentru ascultătorii lor, piesă cu piesă. Orice fan al genurilor indie și alternative va fi încântat să asculte noul lor single.

The Hillties este o formație formată din șase membri cu sediul în Nelson, BC. Grupul este recunoscut pentru sunetul lor unic, care implică elemente precum o macrosuită Chapman, ukulele, chitară, pian, tobe și armoniile lor de neuitat. Fiecare nouă lansare evidențiază stilul muzical al fiecărui membru al formației, care funcționează atât de bine împreună și să stăpânește sunetul lor distinctiv. Membrii formației includ: Phil Woodward (Chapman Stick și vocal), Sam Mathews (chitară solo), Mark Barnard (voce principală), Craig Beauchamp (ukulele/chitară și vocal), Rahj Levinson (pian) și Travis Yost (tobe). Muzica lor este recunoscută de ascultători din întreaga lume, pe măsură ce continuă să-și dezvolte o bază de fani pe conturile lor de social media și pe Spotify. The Hillties și-a lansat primul single, „Moving On”, în 2019. De atunci, au lansat 9 single-uri, inclusiv cel mai recent, „Feel It”, precum și albumul lor de debut, „Sunshine”. Acest album de lungime întreagă conține 12 piese, precum „Hocus Pocus” și „On & On”. Împreună, lucrările lor i-au câștigat două premii Kootenay Music Awards pentru Cea mai bună formație Jam și Cea mai bună piesă de reggae în 2018 și 2019. Formația arată un viitor promițător în industria muzicală. Fii cu ochii pe viitoarele lansări ale The Hillties!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți