Recenzie: fell in love – dee holt

Recenzie: fell in love - dee holt

Credite foto: Gaëlle Leroyer

Faza cunoscută sub numele de „faza de luna de miere” este un moment excitant într-o relație nouă. Cei doi parteneri se simt ca pe un nor și vor să se ofere unul altuia tot iubirea lor. Toate relațiile ar fi ușoare dacă am putea rămâne aici pentru totdeauna. Din păcate, nu putem, deoarece ochelarii roz se vor duce curând. Când acest lucru se întâmplă, relația este pusă la încercare. Va rămâne acea dragoste când sentimentul incitant al iubirii noi se estompează? Este grozav atunci când răspunsul este „da”. Dar nu întotdeauna este cazul. Dee Holt cântă despre celălalt rezultat al acestei situații. Cântecul ei, „fell in love”, este o baladă pop care reflectă asupra unei relații care nu a trecut de acele momente fericite din prima clipă.

Un lucru care mi-a atras atenția la „fell in love” a fost introducerea. Versurile se repetă în refren. La început, ele sunt cântate a cappella și au un ecou. Am interpretat acest lucru ca fiind începutul unei amintiri. În ceea ce privește cântecul în ansamblu, instrumentația este tristă, lucru care se potrivește perfect cu versurile. Există o bătaie constantă în versuri care îmi amintește de ploaie. Se repetă pe măsură ce Holt cântă versuri precum „tot ceea ce m-a făcut să te iubesc mai mult a dispărut odată cu tine, se simte atât de greșit.” Muzica devine mai intensă în refren. Este o amintire dureroasă a realității pe măsură ce ea cântă cuvintele din introducere. Sentimentul puternic de inimă frântă este foarte relatabil, iar Holt își arată ascultătorilor că nu sunt singuri în tristețea lor.

Dee Holt este o artistă de muzică alternativă-pop din Montreal, Canada. „Fell in Love” este doar una dintre piesele de pe EP-ul ei din 2023, „I’ll be there”. Este o colecție de imnuri de despărțire și veți putea găsi unul care să se potrivească oricărei etape a suferinței inimii. De exemplu, piesa cu același nume ca EP-ul este similară cu “fell in love”, deoarece plânge sfârșitul relației. Pe de altă parte, „sober” este despre libertatea de a avea o persoană toxică în afara vieții tale. Holt a făcut o treabă excelentă cu acest grup de cântece, și abia aștept să văd ce altceva are pregătit. Urmați-o pe toate rețelele sociale pentru a fi primul care aude despre noile ei lansări!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți