Recenzie: Figure 8 – ALIBII

Recenzie: Figure 8 - ALIBII

Alibii, duo-ul de indie rock pop, a lansat noul lor single de bedroom pop, „Figure 8”. În timp ce tocmai a fost lansată, „Figure 8” a fost în realizare timp de peste doi ani. Au fost, de asemenea, multe momente în care Alibii ar rescrie chiar și melodia în acei doi ani. Petrecând acest timp de calitate alături de piesă, se arată cu adevărat angajamentul, devotamentul și pasiunea lui Alibii pentru crearea unei arte minunate. Aceasta poate fi văzută și prin elementele piesei, care sunt foarte dinamice și unice. Atât versurile, cât și instrumentalul afișează aranjamente atente și pline de scop. Atât dedicarea pentru crearea piesei, cât și caracterul piesei, fac din „Figure 8” o melodie care trebuie ascultată.

„Figure 8” este o melodie care sună ca piesa perfectă pentru a dansa în camera ta. Single-ul, în timp ce are un instrumental infectios și dinamic, povestește experiența de a fi în izolare. Piesa explorează atât experiența generală, cât și emoțiile ulterioare care au apărut din trăirea în timpul izolării COVID-19. Single-ul evidențiază într-adevăr gama muzicală a lui Alibii. În melodie există diferite stiluri muzicale care fac referire la alte genuri. În timp ce fac referire la alte stiluri muzicale și genuri, Alibii își face aceste elemente proprii și creează o melodie autentică.

Alibii este un duo de indie rock pop. Duo-ul este format din vocea lui Will și a lui Court. Duo-ul folosește diferite referințe sonore pentru a-și crea sunetul. În muzica lor se pot auzi referințe la sunetul de bedroom pop, stilul de chitară din anii 2000 și stilul de sintetizator. În timp ce acum duo-ul este o colaborare completă, Alibii a fost odată un proiect de producător/ vocalist între Will și Court. Împreună, cei doi explorează diferite genuri muzicale și stiluri pentru a crea un sunet autentic ce îi reprezintă ca artiști. „Figure 8” este cea mai recentă lansare a celor doi, care este continuarea single-ului „Just Another Minute” și „But I”. Cu sunetul lor unic și talentul muzical, Alibii merită cu siguranță să fie verificat.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți