Recenzie: Find Out (feat Rebecca Brunner) – LIBERATI

Recenzie: Find Out (feat Rebecca Brunner) - LIBERATI

Urmatându-și single-ul „Fever”, LIBERATI are un nou single pentru fanii săi, iar de această dată este un duet emoțional cu Rebecca Brunner. Nu a durat mult până când acest single și-a recâștigat rapid poziția numărul 1 pe Spotify după ce a înregistrat peste 65.000 de audieri de la lansarea sa acum câteva săptămâni. Această piesă electro-pop captivantă este perfectă pentru perioada iminentă a zilei de Valentine. „Find Out” este o frumoasă cântec de dragoste care acoperă toate aspectele descoperirii mai multe despre tine însuți după întâlnirea cu cineva nou. LIBERATI își duce ascultătorii într-un nou loc al iubirii după ce trece peste suferință, cu versuri care explorează modul în care găsirea persoanei potrivite poate schimba modul în care te vezi pe tine însuți și trecutul tău. Aici ai o piesă care te face să te simți bine atunci când nu știi cine ești, dar vrei să descoperi. Cu sunetul caracteristic al lui LIBERATI și vocea sufletescă a lui Rebecca, „Find Out” este un duet pe care nu vrei să-l ratezi.

LIBERATI și Rebecca colaborează la o piesă care „practic s-a scris singură” după ce s-au întâlnit prin intermediul Song House, o colecție de compozitori cu sediul în Nashville. Odată ce apeși butonul de redare al noului single lansat, siniiul melodiilor de sintetizator visător și melodia captivantă a tobelor lui LIBERATI încep să ia amploare. Urmate de versuri care povestesc despre senzația de a te simți pierdut, el continuă această narațiune a fi „blocați”. Versurile lui merg mai departe pentru a descrie cum „Nu credeam că voi putea găsi un nou început” până când această persoană intră și atunci stelele se aliniază. Când ajungem la versetul lui Rebecca, ea împărtășește similitudini în modul în care se simte până când ajungem la refrenul foarte așteptat când amândoi cântă: „Nu mai știu cine sunt, dar tu mă faci să vreau să descopăr”. Ascultătorii pot simți emoțiile care se scurg din fiecare vers pe care îl armonizează împreună. M-am simțit ca și cum ascultam o frumoasă poveste de dragoste care se dezvăluie înaintea mea și nu voiam ca ea să se încheie. Acum LIBERATI lucrează la o nouă muzică pentru a o lansa pe tot parcursul anului. Dacă noul său single „Find Out” este un precursor pentru ceea ce urmează, fanii săi ar trebui să fie încântați să vadă ce va face în continuare.

LIBERATI este un producător, muzician și artist pop cu sediul în Malibu, California. Fanii îl recunosc pentru sintetizatoarele sale și versurile creative care lucrează împreună pentru a spune o poveste. Muzica lui este adesea inspirată de artiști precum The 1975 și LANY. Acest artist promițător care debutează a avut deja un succes masiv în cariera sa muzicală până acum, de când a lansat prima sa piesă „Say It” pe Spotify în 2020. LIBERATI a lansat acum numeroase single-uri și un album de debut cu 14 piese, având mai multe în pregătire. Artista care îl însoțește pe „Find Out”, Rebecca Brunner, are peste 100.000 de ascultători lunar pe Spotify. Ea este recunoscută pentru single-ul său „Well Known”, care a fost ascultat de peste 4 milioane de ori pe platformă și de peste 20 de milioane pe toate rețelele sociale. „Find Out” este cel mai recent single al lor, lansat pe 10 ianuarie și este disponibil în prezent în mediul online.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți