Recenzie: Fire & Smoke – BEECH LOVE

Recenzie: Fire & Smoke - BEECH LOVE

Toti au auzit expresia „doi capi sunt mai buni decat unul singur”. Aceasta este cu atat mai adevarata cand vine vorba de raufacatori, deoarece doi raufacatori impreuna au mai multa putere si pot provoca mai multe daune. De exemplu, Harley Quinn si Jokerul erau o forta de neclintit in Suicide Squad. In plus, surorile vitrege ale Cenusaresei au ajutat-o pe mama vitrega sa-i faca viata lui Cenusareasa infernala. In melodia sa definitiva de pop alternativ, „Fire & Smoke”, BEECH LOVE foloseste fiecare element pentru a demonstra o forta de putere supraraufacator. Tonul fierbinte si versurile fac din acesta o piesa excelenta pentru lista ta de muzica incendiara.

Un lucru pe care l-am iubit la aceasta piesa a fost folosirea tobelor. Acestea erau foarte puternice si loviturile lor mari contribuiau foarte mult la puterea instrumentatiei. Un alt detaliu care mi-a placut a fost sunetul de ceas care ticait in strofe. L-am interpretat ca pe o numaratoare inversa catre distrugere. Este cu atat mai potrivit deoarece versurile din strofe vorbesc despre raufacatori separat unul de celalalt cu versuri precum „impreuna am putea fi mai mult decat superumani”. Ceasul se opreste inaintea refrenului. In cea de-a doua strofa, de exemplu, el se opreste pe „vezi acum, ce am putea fi acum…” Dupa aceasta, refrenul pare sa demonstreze o explozie care rezulta din colaborarea celor doi raufacatori. Pe langa instrumentatie, mi-a placut foarte mult vocea lui BEECH LOVE. Era foarte teatrala si suna ca o super-raufacator.

BEECH LOVE este un cantaret, compozitor si producator din San Francisco, California. El a fost inspirat sa urmeze muzica dupa ce a lucrat ca DJ. Se inspira foarte mult din munca trupelor populare precum The Killers si The Black Keys. Daca ti-a placut „Fire & Smoke”, atunci ar trebui sa asculti si melodia sa „Rhythm of Violence”. Are un ton similar, puternic si provocator. Melodia sa „Alone” are un sunet mai usor si versurile abordeaza experienta prea reala a unei despartiri dureroase. Urmeaza toate retelele sociale ale lui BEECH LOVE de mai jos pentru a fi primul care aude noile sale lansari.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți