Recenzie: Fix Your Fears – Anni

Recenzie: Fix Your Fears - Anni

Noul single mult așteptat al lui Anni, „Fix Your Fears”, a sosit în sfârșit. Ea ne binecuvântează cu mesajul său de a realiza că nu poți „repara” pe cineva dacă nu vor să se „repare” singuri. Este un temă comună în viața oamenilor, iar „Fix Your Fears” exemplifică perfect această experiență. Anni începe cântecul spunând că prietenii ei o compară cu o actriță, spunând că este „în film” până când „iese de pe platou”. Viața ei alături de acest partener se simte scenarizată, iar ea spune că învață replici încă de când s-au întâlnit prima dată. În pre-refren, ea spune că nu crede că el se va schimba vreodată, așa că relația lor este blocată într-un ciclu. Apoi, intră refrenul electric, în care ea ajunge la realizarea că nu poate „rezolva fricile [lui]” pentru că el este iresponsabil și impulsiv. Ea este obosită de acest ciclu și simte că „luminile s-au stins” în relația lor. Anni se oprește mai mult asupra impulsivității lui în al doilea vers, spunând că el fuge de ceea ce nu poate controla. Anni repetă apoi pre-refrenul și refrenul cu mai multă intensitate și încheie cântecul spunând „Nu pot repara pe cineva care nu vrea să fie reparat”.

„Fix Your Fears” este o piesă perfect construită din punct de vedere al producției. Sunetele frumoase și pline de viață ale sintetizatorului de pian îi introduc pe ascultători în cântec. Când încep versurile, doar câteva acorduri de pian și sintetizatorul de pian sprijină vocea lui Anni. Totuși, sunetul este plin și complex, completând vocea lui Anni. Vocea ei este distinctă și frumoasă, iar respirația tremurătoare din primul vers dezvăluie adevăratele emoții ale lui Anni ce se revărsă prin cântec. Piesa se construiește până la refrenul energic, unde întră tobele. Tobele sunt minunat complexe și diferite față de majoritatea melodiilor pop de succes. Ritmul tobelor este fantastic și complex, adăugând un element distinct piesei pe care nu știai că îl dorești. Armoniile din al doilea vers și al doilea refren contribuie la încheiere și sunt impecabile și bogate. Existența unui sentiment de urgență și panică în întregul cântec se datorează sunetelor sintetizatorului de pian și tobelor, adăugând și mai mult la intensitatea emoțiilor piesei. Anni a făcut o treabă minunată în asortarea temei versurilor cu vibrația melodiei, iar această piesă ridică ștacheta în muzica pop.

Anni, cunoscută anterior sub numele de Annika Grace, este o cântăreață-compozitoare originară din Venice Beach, California. Ea a lansat muzică sub numele Annika Grace începând din 2016, dar a făcut trecerea în 2022. Anni și-a petrecut copilăria în trei orașe: Venice Beach, Chicago și New York, și spune că aceste orașe au avut toate influențe asupra muzicii sale. Ea este de asemenea poetă și va lansa mai târziu un volum de poezie intitulat „Remedii”. Dragostea ei pentru muzică nu le influențează doar pe ascultători, ci și comunitatea din Venice Beach. Anni organizează un eveniment numit „Sâmbătă la șapte” pentru artiștii aflați la început de drum. Ea a creat acest eveniment pentru a se conecta cu artiștii și creativii, și a început cu prietenii săi cântând în curtea din spatele casei ei. Anni găzduiește spectacole, creează liste de redare Spotify, găzduiește o serie pe YouTube și scrie un blog muzical pentru „Sâmbătă la șapte”. Munca grea a lui Anni strălucește în tot ceea ce face, iar ea va continua să ridice ștacheta pentru toți artiștii.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți