Recenzie: Flashbacks – Lorelei Marcell & Hardcastle

Recenzie: Flashbacks - Lorelei Marcell & Hardcastle

Nu există un sentiment mai singuratic decât acela de a te afla într-o cameră plină de oameni și totuși să te simți singur. Nu există un sentiment mai trist decât acela de a ieși, sperând să vezi o anumită persoană, și să fii înconjurat de străini, chiar dacă, într-o clipă rapidă, toți par asemănători cu ei. Nu contează dacă te afli în pat, conduci pe stradă sau la o petrecere, într-un fel sau altul totul îți aduce aminte de ei și mintea ta nu poate să nu te ducă înapoi într-o clipă. Oamenii te întreabă cum ești, iar tu zâmbești și încuviinți în timp ce mintea ta rulează un film cu prima dată când te-au sărutat. Rememorările sunt singurul lucru de care ne putem agăța, și când închidem ochii, doar pentru o clipă, se simte ca și cum amintirile se petrec pentru prima dată. Indiferent dacă au trecut o zi, o lună sau un an, aceste flash-uri ne dau speranța de a ne aminti, chiar dacă știm adânc în sufletul nostru că acea persoană nu mai este potrivită pentru noi. Noi am evoluat; am crescut; am „trecut mai departe”, dar totuși ne întrebăm dacă se gândesc la noi. Stau treji noaptea și nu pot dormi, pentru că povestea noastră rulează pe ecranul minții lor? Îmi văd fața în fiecare loc aglomerat? Sunt cu adevărat peste asta sau doar se prefac foarte bine că sunt fericiți? Am însemnat ceva vreodată dacă nu le e frântă inima și nu se simt singuri acum? Aceste întrebări ne obsedează și vrem doar să aflăm adevărul. Chiar dacă adevărul nu este niciodată alb sau negru. Uneori, două persoane își simt lipsa reciproc, și amândoi trăiesc cu frica de a se apropia și a încerca din nou, așa că amândoi fac ce pot să se vindece, să meargă înainte și să pună o față fericită. Nu vom ști niciodată ce gândesc ei sau cum se simt decât dacă întrebăm, deci, pentru moment, flash-uri ne vor înfășura cu o pătură călduroasă și ne vor aduce înapoi la vremea când iubirea nu era atât de înspăimântătoare. Flash-urile, frustrante și dureroase cum sunt, devin filmul nostru preferat, și vindecați sau nu, vom fi mereu primii în linie, gata să revedem.

„Flashbacks” de Lorelei Marcell și Hardcastle este un single nou de alternative-pop cu care oricine se poate identifica. Această piesă este bazată pe evenimente reale, iar vulnerabilitatea sinceră se simte prin boxe. Versurile moi și melancolice se îmbină perfect cu chitara plină de nervi. Fiecare persoană care ascultă „Flashbacks” va fi purtată printr-un flashback personal; toți avem acel fost iubit pe care mintea noastră nu pare să-l poată uita. Indiferent cât timp sau distanță trece, fiecare cântec trist, fiecare cameră înghesuită, fiecare pahar de băutură în plus ne aduce înapoi la ei. Uneori nici măcar nu dorim să ne întoarcem în brațele lor; știm că am făcut alegerea corectă în mintea noastră și în instinctul nostru visceral, dar uneori inima noastră ia mai mult timp pentru a ajunge la aceeași concluzie. Dorim ca cineva nou să umple un gol, și ne entuziasmăm când primim invitații la prima întâlnire și schimburi de mesaje flirtante, dar într-o clipă îi privim în întuneric și vedem acea persoană pe care încercăm cu disperare să o uităm. Nu există un traseu corect spre vindecare; facem tot ce putem, și dacă durează o lună sau 3 ani, aceasta este călătoria noastră și suntem pe drumul pe care trebuie să fim. Flash-urile pot fi reconfortante atunci când lumea devine prea singuratică. Într-o zi vor înceta, și ne vom privi înapoi cu nostalgie și cu reverență pentru ceea ce a fost și cum ne-a adus unde suntem astăzi.

Lorelei Marcell este o cântăreață/compozitoare din Boston, iar acum locuiește în Los Angeles. Hardcastle este un cântăreț/compozitor din Nashville, și el locuiește de asemenea în LA. Lorelei are peste un milion de difuzări pe platformele de muzică, și continuă să câștige vizualizări astronomice și difuzări prin rețelele sociale. Hardcastle a urcat în topurile Viral 50 ale Spotify la nivel național și internațional datorită purului talent și unei baze de fani extraordinară. Împreună, această pereche a creat un spațiu sigur pentru un subiect care poate fi sfâșietor. Talentele, experiențele și dedicarea lor s-au combinat pentru a da naștere unei priviri introspective asupra secretelor pe care le ținem blocate în interiorul celor patru pereți ale minții noastre după despărțire. Aceasta este o piesă pe care o vom continua să ascultăm întruna, iar Lorelei și Hardcastle sunt doi artiști de care nu ne vom plictisi să avem flash-uri constante.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți