Recenzie: flatline – Izzy Pingrey

Recenzie: flatline - Izzy Pingrey

„Flatline” este o piesă rock care te face să-ți clătini capul și folosește un „flatline” ca analogie pentru a elibera anxietățile sau rezervele față de o persoană, în cele din urmă, permițându-ți să te îndrăgostești. Este în firea umană să te protejezi de durere, iar odată cu pasiunea vin tristețe și deznădejde. Dar, pe de altă parte, dragostea poate aduce și fericire și confort, dar să permiți cuiva care a fost rănit în fiecare zi să se deschidă înseamnă aproape moartea stresului și anxietății lor anterioare pentru a face loc unei noi persoane care este dispusă să încredințeze și să se deschidă pentru cei cărora știu că le pasă.

„Flatline” marchează o schimbare de stil față de sunetul pop tradițional al lui Pingrey în stilul Taylor Swift la o explozie de chitare și rock. În timp ce vocile ei păstrează stilul pop de calitate din cântecul anterior „narcissus”, melodia din „flatline” te conduce spre o furtună de pop-punk și pop-rock de tobe, chitare și rock. Prin acest monson aspru de sunet, vocile lui Pingrey rămân călduroase, bogate și meliflue, mângâindu-ți urechile în timp ce emană vulnerabilitate, fragilitate și emoții intricate. Prin toată zarva, sentimentele ei brute și autentice strălucesc într-o încercare remarcabilă de a crea ceva care nu este doar semnificativ, ci și relevant.

Izzy Pingrey, cu baza la New York, este o muziciană aspirantă care se inspiră din viața sa de zi cu zi, prietenii, luptele zilnice și relațiile sale. După debutul său cu single-ul „sick of it”, Pingrey începe să urce pe scena mare în timp ce se pregătește să-și lanseze EP-ul curând. Prin și prin, personalitatea sa distinctivă și farmecul își fac loc prin ceea ce știe cel mai bine, muzica sa. Folosind influențe pe care unii le-ar putea considera eclectice, diversitatea și natura nespusă a lui Pingrey în combinarea totul arată gama sa largă și creativitatea în timp ce refuză să se conformeze industriei.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți