Recenzie: flowers – joan

Recenzie: flowers - joan

joan a lansat recent o melodie nostalgică despre despărțirea de cei pe care i-ai iubit odată și amintindu-te de timpul petrecut împreună. „Flowers” a fost ultima piesă scrisă pentru viitorul album al duo-ului și imediat a devenit una dintre preferatele lor datorită subiectului emoțional. Piesa explorează sentimentele care vin odată cu creșterea și evoluția în viață. Lirica sentimentală îi purtau pe ascultători într-o călătorie în amintirile vremurilor bune petrecute cu vechii prieteni. În refren cântă „Lucrurile se schimbă și așa este viața // Și uneori nu există adio // Dacă există încă o ușă deschisă // De ce nu mai vorbim?” Aceste versuri dezvăluie realitatea întristătoare că prieteniile nu se termină întotdeauna pe termeni răi, ci pur și simplu două persoane pur și simplu se îndepărtează. Iar uneori, acest lucru doare și mai mult. În „Flowers”, joan folosește această idee pentru a-i reaminti pe ascultători să prețuiască pe cei dragi, deoarece într-o zi aceștia s-ar putea întreba: „De ce nu mai vorbim?”.

„Flowers” este o piesă whimsical care preia o variație de sunete din diferite genuri și le amestecă pentru a crea o piesă pop visătoare. Începe cu o introducere angelică de vioară care atrage ascultătorul cu melodia ușoară. Odată ce vocile fermecătoare încep, o tastatură preia locul viorii, schimbând producția. În a doua jumătate a versului, bateriile sunt introduse, dezvăluind abordarea întreruptă a producției. În refren, vioara revine și se introduce basul, care continuă până la sfârșitul piesei. Chitara și tastatura cântă ritmuri, topindu-se împreună pentru a deveni o pereche uniformă în refren. Pe parcursul piesei, multe instrumente au avut mai multe roluri. De exemplu, tastatura a cântat rifful introductiv, dar mai târziu chitara a condus riff-ul de tranziție în al doilea vers. „Flowers” este o piesă scrisă și compusă profesionist care evidențiază talentul remarcabil al lui joan.

joan este un duo indie-pop din Little Rock, Arkansas, format din membrii trupei, Alan Benjamin Thomas și Steven Rutherford. Ei și-au făcut debutul în 2021 cu single-ul lor, „One More Touch”. După lansarea mai multor single-uri, au scos primul lor EP, „Porta” (2018). De atunci, au lansat încă patru EP-uri: „Cloudy”, „Partly Cloudy”, „Hi” și „Bye”. Duo-ul are peste un milion de ascultători lunari pe toate platformele de streaming, cu peste 120 de milioane de stream-uri. Mai mult, ei au fost actul de deschidere pentru artiști precum Jeremy Zucker, COIN, Block Party și The Aces. În 2023, duo-ul urmează să lanseze primul lor album complet, „Superglue”, și au programat turnee și festivaluri în toată lumea.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți