Recenzie: FLY (First Love Yourself) – Rachel White

Recenzie: FLY (First Love Yourself) - Rachel White

Trecerea peste o despărțire poate fi grea. Ne-am dorit ca relația să dureze și ne putem învinovăți pentru sfârșitul ei. Aceasta este o mentalitate dăunătoare. Cu cât persistă mai mult, cu atât va fi mai greu să mergem înainte. Rachel White cunoaște această senzație totală și și-a spus povestea prin muzică. În „FLY” (First Love Yourself), o strigătură în mașină, o melodie de vară bună, White cântă despre redescoperirea iubirii de sine după despărțire. Cred că piesa este foarte ușor de înțeles, deoarece mesajul poate fi aplicat într-o varietate de contexte. Toți trecem prin momente dificile în viață. Cu toate acestea, ieșim mult mai puternici de cealaltă parte!

Instrumentația te poartă într-o călătorie la fel cum fac și versurile. La începutul primului vers, auzim un pian lent în timp ce White cântă „Simt că mă înec și nu pot să înot.” Aceasta este chiar după despărțire, când încearcă să-și adune bucățile. Muzica începe să se accelereze pe cuvintele „Dar nu o să permit să mă rănesc din nou.” Încă auzim pianul, dar este amestecat cu tobe și chitară. Această muzică pare să „zboare” pe cuvintele „Vreau doar să zbor.” Sună aproape ca o explozie. De asemenea, îmi place că White cântă aceste cuvinte cu multă emoție. Restul cântecului urmează o structură similară de a privi înapoi la relație și a o lăsa în urmă. White face o treabă excelentă în a transmite că a găsit în sfârșit iubirea de sine. Știe că este puternică și merită mai mult.

Rachel White este o cântăreață/compozitoare din Scoția. Ea vrea ca muzica sa să ajute ascultătorii să treacă prin orice situații din viață. White se inspiră din muzica membrilor familiei regale a popului, cum ar fi Shawn Mendes și Hailee Stenfied. „FLY” (First Love Yourself) este primul său single din 2023. Dacă doriți să ascultați mai mult, vă recomand single-ul ei din 2021, „Crush”. La fel ca și „FLY”, este veselă. În loc să treacă peste o despărțire însă, versurile vorbesc despre o nouă iubire. M-am bucurat să revăd muzica lui Rachel White și abia aștept să văd ce o să mai creeze. Urmați toate rețelele ei sociale de mai jos pentru a fi primii care aud de noile lansări!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți