Recenzie: Follow – Estella Dawn

Recenzie: Follow - Estella Dawn

Estella Dawn renunță la producția sa tradițională plină de energie pentru o baladă melancolică în noul ei single, „Follow”. Piesa este o frumoasă dedicație pentru persoana iubită, evidențiind respectul și loialitatea pe care cuplul le are unul față de celălalt. Dragostea pură strălucește prin piesă, punând un zâmbet pe fața ascultătorului și încălzindu-i inimile. Aceasta reamintește de melodia pe care un cuplu proaspăt căsătorit ar putea-o dansa la nunta lor. În refren, Dawn cântă „Indiferent unde te duci// Doar să știi că voi urma// Văd cum strălucești ca luna să lumineze o adâncitură// Mergi unde vrei// Iubire, asumă-ți riscul că știi că te am”. Dawn își asigură partenerul că îl va susține și visele lor, și indiferent de ce se întâmplă, ea va fi întotdeauna acolo pentru ei. Această piesă frumoasă rezonă cu cei care sunt profund îndrăgostiți de partenerul lor și știu că dragostea lor este reciprocă. „Follow” este o baladă frumoasă, plină de căldură și adorație, care umple ascultătorul de bucurie și confort.

„Follow” este o baladă calmă care captează inima ascultătorului și îl aduce la pace. Întreaga producție îl ghidează într-o călătorie eterică care dă senzația de a fi pe norul nouă. Melodia începe cu sunetele blânde ale unei chitare acustice. Apoi, piesa introduce vocile angelice ale lui Dawn, amplificând atmosfera divină a cântecului. În refren, chitara se îmbină cu tobele ușoare și efectele sonore simple, creând o melodie magică despre dragoste și încredere. „Follow” este o piesă încântătoare care acaparează complet ascultătorul și are ingredientele perfecte pentru următoarea melodie de nuntă de succes.

Estella Dawn este o cântăreață, compozitoare, producătoare și multi-instrumentistă din Noua Zeelandă, stabilită acum în Statele Unite. Muzica ei nu se limitează la un singur stil, ci combină sunete din mai multe genuri diferite pentru a-și crea stilul propriu. În 2018, ea și-a făcut debutul cu primul său single, „Feet”. A lansat mai multe single-uri înainte de izbucnirea pandemiei globale. În timpul carantinei, ea și-a dedicat timpul pentru a-și perfecționa stilul și a-și exprima adevărata esență în muzica sa. În acel an, a lansat 10 single-uri originale la fiecare șase săptămâni, demonstrând abilitatea sa remarcabilă de a menține audiența implicată, anticipând următoarea capodoperă. De atunci, a lansat mai multe single-uri și Dawn continuă să lanseze muzică care atrage mii de ascultători.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți