Recenzie: For Good – Magz

Recenzie: For Good - Magz

Viața nu este întotdeauna ușoară; este plină de suișuri și coborâșuri și poate fi o călătorie dificilă. Este ușor să te simți pierdut pe această călătorie sau să crezi că vei fi mereu înțeles greșit. Te blochezi în propriile obiceiuri și te lupti să găsești drumul înainte. Artistul indie-pop Magz reflectă asupra acestui aspect în noul său single, „For Good”. Melodia este o abordare vulnerabilă a unor dintre luptele pe care le-a experimentat în cei 25 de ani ai săi. „For Good” povestește despre o tânără care se simte mereu înțeleasă greșit și blocată în vechile sale obiceiuri. Acest single frumos este al doilea track de pe viitorul EP al lui Magz, care este programat să fie lansat în primăvara anului 2023.

Magz creează o atmosferă liniștită cu noul său single, „For Good”. Melodia prezintă vocile moi și calde ale lui Magz, livrând versuri care conțin o narațiune despre sănătatea mentală. Artistul indie-pop arată vulnerabilitatea în versurile sale, ilustrand călătoria sa proprie de sănătate mintală. Ea a avut de spus următoarele despre ultima sa melodie: „S-a spus să accepți lucrurile pe care nu le poți schimba. Continui să mergi înainte, chiar dacă nimicul nu rămâne liniar. Cu ceva se găsești agățat, chiar când nu rămâne nimic. Cu un fel de forță, dar totuși fragile. Dar există putere în fragilitate, și fragilitate în putere. Sănătatea mea mentală nu a fost o călătorie, ci o odisee. Nu credeam că voi apuca să împlinesc 25 de ani, dar iată-mă. Sper ca prin această melodie, oamenii să se simtă mai puțin singuri în această întunecime”. „For Good” prezintă voci șoptite și liniștite, subliniate de un sunet blând de chitară. Combinarea excelentă a muzicii și mesajul melodiei formează o blândețe care pare puternică și fragilă în același timp, creând o alinare pașnică.

Magz este o artistă independentă din New York, un cântăreață, compozitoare și producătoare. Ea este cunoscută pentru că își dezvăluie vulnerabilitatea în scrisul său și își arată inima în mânecă. Speră că prin muzica sa poate conecta cu alții care se simt rătăciți și singuri în lume. Magz nu se teme să-și spună povestea și prezintă toată sinceritatea ei în muzica pe care o creează. Este speranța ei cea mai sinceră că prin muzica sa, unii oameni pot găsi alinare în interiorul lor. După cum spune Magz, „Nu ești singur. Dacă trebuie să fim triști, atunci să fim triști împreună”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți