Recenzie: Frames – Chris Bloom

Recenzie: Frames - Chris Bloom

Mmmm… De ce „slow” este incredibil de sexy? Nu-i așa? Vreau să spun, wooo! Ce este la un groove profund și puternic care este atât de eficient în transmiterea stării de spirit, surprinderea unei mentalități? Oare un tempo mai lent ajută audiența să experimenteze un moment muzical cu mai multă claritate? Să se conecteze mai eficient? Poate că este spațiul pe care ni-l oferă ca ascultători… care ne creează „spațiu” pentru mult mai multe lucruri! Șoldurile încep să se învârtă, picioarele bat ritmul, degetele pocnesc?! Ok, este timpul să ne relaxăm și să ne instalăm confortabil… Încetinind ritmul dar crescând energia, Chris Bloom s-a întors într-un mod potrivit și a înflorit într-un teritoriu îndrăzneț și frumos cu noua sa melodie introspectivă, „Frames”. Cu o producție precoce și o abordare multi-instrumentală, cea mai recentă ofertă a cântărețului cu sediu în Los Angeles este epitomul „sex appeal”-ului! INSERAT adjectiv: În cântecul acesta, înfierează rezistență și strălucire ascultătorilor săi și nu numai că are o formă atrăgătoare, dar funcționează și fără frică!

Cu un delivery moale, acest single puternic cu siguranță pune pe Chris Bloom în atenția ta muzicală!

Ascultă „Frames” de Chris Bloom

Înspirându-se din emo-ul edulcorat al anilor 2010, Chris Bloom încorporează voci încordate și şoptite, producție minimalistă și contrastul dintre texturi „orchestrale” și sentimentul de „catharsis” pentru a construi un imn care impresionează la fel de mult ca şi neliniștea. Imbulinându-ne în „Frames”, reacția mea imediată a fost „blackbear!” Croon-ul sensibil, voci de catifea și sentimentul dureros că Bloom suferea chiar dacă încerca să-și ajute audiența, mi s-au părut familiare, dar în același timp proaspete în modul său propriu. Abordarea rapidă și etosaurul hip-hop al cântărețului era distractiv, proaspăt, dar întotdeauna echilibrat de o puternică identitate… Abordarea sa flexibilă și tendința de a picta cu culori diferite mi-au amintit de alte figuri luminoase ale muzicii R&B, cum ar fi The Weeknd sau Frank Ocean… Deși este dezgolit și sensibil, există un anumit pumn care face ca acest cântec să fie atât de tangibil pentru ascultător; strigând către „backroads”și „Backwoods”, există chiar o aură rebelă în jurul piesei „Frames!” Bloom își face intențiile clare, stând alături de audiență, ținând spațiu pentru seninătate și suferință… Pe măsură ce piesa se apropie de final, alegerea producției de a pune vocile „în spatele cortinei” [așa să spunem], este crucială, o alegere care subliniază acest sentiment de disconectare și toate cuvintele încă așteptând să fie spuse… tot ceea ce suntem… și tot ceea ce putem fi!

Avându-și originea în Chattanooga, Tennessee, iar apoi mutându-se în Los Angeles în 2015, Chris Bloom este cineva care, ca și muzica sa, nu este legat de dogme sau destinații… Cu un dar inerent pentru muzică și pasiunea care se potrivește, acest tânăr artist (născut în 1997) s-a înflorit ca și cântăreț, instrumentist și producător – un set de abilități letale care îl poziționează să urce sus la cer în viitor! Testat în turnee în America de Nord și chiar în afara acesteia, Chris Bloom este cineva pe care cu siguranță merită să-l urmărești în timp ce timpul se desfășoară! Cu un talent nelimitat și o energie arzătoare, este cu siguranță o provocare să încapă acest tânăr artist într-o singură fotografie!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți