Recenzie: Friend – The Pretty Ugly

Recenzie: Friend - The Pretty Ugly

Recenzie: „Friend” – The Pretty Ugly

Toată lumea cunoaște senzația înfrângerii inimii atunci când este etichetat drept „prieten”. Poate fi devastator și confuz să ai o așa puternică dorință de a fi cu cineva și să nu primești aceeași afecțiune înapoi. The Pretty Ugly surprinde aceste sentimente împletite de dorință și dezamăgire în noul lor single, „Friend”. Melodia transmite o poveste despre a iubi pe cineva și a-i dori tot binele, chiar dacă nu sunteți meniți să fiți împreună. „Friend” ilustrează cu succes magia îndrăgostirii, alături de necazul care apare atunci când persoana aleasă nu te alege pe tine. Influențele puternice ale instrumentelor punk rock sunt frumos echilibrate prin adăugarea delicatelor sunete de chitară și harmonii vocale înfundate.

Acordurile intricate de chitară, percuția puternică și vocile bogate dau forma piesei „Friend” într-un imn de rock indie. Refrenul captivant și electric al single-ului amintește de scena muzicii indie punk din anii 2000. Lirica poetică ajută ascultătorii să se imerseze în tematica generală a cântecului, aceea de dorința de dragoste. De exemplu, versurile „Dansând în bucătărie, cu aceeași melodie în mintea noastră” prezintă o imagine a unei conexiuni pasionale între doi oameni. The Pretty Ugly a lansat un videoclip pentru „Friend” care prezintă imagini de tip vintage cu ajutorul filmului videografic. Iluminarea aurie frumoasă, razele solare și distorsiunea video statică contribuie la crearea unui videoclip cu un aspect plăcut estetic care se potrivește perfect cu vibe-urile iubitoare oferite de single.

Cu sediul în Yorkshire, The Pretty Ugly este o trupă de alternative pop/rock compusă din patru bărbați. Trupa a fost ocupată în acest an cu crearea de muzică, cu lansările „Friend”, „That’s Such A Girl Thing To Say” și „All The Time”, care a adunat deja peste 11.3k de ascultări doar pe Spotify, platforma unde au obținut 8.5k ascultători lunari. Formația este alcătuită din James Swift, solist și chitarist, Joe Cottam, care cântă la tobe, Dan Cottam, chitară solo și pianist și Sam Vickers la bas. The Pretty Ugly are propriul lor website unde puteți găsi informații de contact pentru rezervări și o galerie cu fotografii de la unele dintre spectacolele și ședințele foto ale trupei. Conform rețelelor de socializare ale formației, ultimele trei single-uri fac parte dintr-un viitor album. The Pretty Ugly va prezenta noul lor album pentru prima dată vineri, 30 decembrie, la The Leopard, un pub și loc de muzică din Doncaster.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți